Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi értelme a tindernek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi értelme a tindernek? Eddig egyetlen nő sem húzott jobbra pedig nem vagyok egy ork.

Figyelt kérdés
Most poénból át csináltam a profilom nőre. Kerestem Google en egy kepet egy random lányról es kiraktam. Tinder plusszom van es összesen 6 perc telt el azóta, hogy ezt csináltam és elkezdtem kiírni a kérdést és máris 85 lájkom van és folyamatosan pörög akárhányszor frissítem. Jézusom ... Mit gondoltok?
2018. dec. 20. 22:01
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Most már elkezdtem megnézni hogy kik lajkolgatnak hat sírok a röhögéstől...Komolyan nem akarok beállni a sorba... Elcse,,tt egy app ez és még ezt dicsőítették...
2018. dec. 20. 22:17
 12/46 anonim ***** válasza:
92%
Semmi, mivel sok férfi profilra kevés női profil jut, de azok is kamuk, amiket unatkozó hülyegyerekek csináltak, hogy utána kihányhassanak egy kérdést a gyakorira.
2018. dec. 20. 22:20
 13/46 A kérdező kommentje:
Amúgy ez igaz lehet? Tényleg ennyire rossz lenne az arány? Utolsó. Most a viccet félretéve. Nincs valami statisztika?
2018. dec. 20. 22:23
 14/46 A kérdező kommentje:
Van benne valami mert ez már borzasztó sok... 300 like.. ennyi nőt nem huzhattam jobbra soha.. max 50-100at es utána irja hogy elfogytak a kozeledbol... Es egy 170 ezres településen vagyok..
2018. dec. 20. 22:26
 15/46 anonim ***** válasza:

Milyen hapsik lájkolnak be leginkább? Hozzák a te szintedet? :D

32/f

2018. dec. 20. 22:28
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez nem kell nőnek lenned.

Én ugyanezt egy jóképű férfi képével próbáltam ki, és gyűltek a like-ok elég gyorsan.

Míg saját magamra szinte nulla.

2018. dec. 20. 22:30
 17/46 A kérdező kommentje:
Pont ezt rohogom vannak olyan leírások meg pozolasokxDXd van aki csak kutyas kepeket rak ki.. van aki mev vigyorog mint a tejbetok.. van aki vaganykodik a "3 eves" kondijaval es vasagyastol 40 kg xDD vannak a "fejes" cégvezetők, zeruletfejlesztők na meg apuci kedvencei akik hűde biznisz menekxDD tényleg ertelmetlen ez az app
2018. dec. 20. 22:31
 18/46 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem manapság Magyarországon jobb átlagos fiatal lánynak lenni, mint átlagos fiatal fiúnak.

És persze ez is hozzájárul, hogy miért gondolom ezt, de sok más is.

Amit itt most nem fejtek ki, mert off lenne.

2018. dec. 20. 22:32
 19/46 A kérdező kommentje:
Legalább több önbizalmam lett.. így már nem ertekelem le magam ennyire xdd
2018. dec. 20. 22:33
 20/46 A kérdező kommentje:
Nem leszek tutyimutyi. Ez a sok ronda gyökér azért maszkálhat ilyen bomba nőkkel :D mert van önbizalmuk mégha alaptalanul is..a leírasok kepek alapján... En persze a valo eletben gondoltam.. ezt a nevetséges applikáciot meg meghagyom az ilyeneknek és törlöm is xD Istenem megeskuszöm, hogy másképp állok magamhoz és a csajozashoz meg úgy az egész élethez.
2018. dec. 20. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!