Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki nem szociális, és megérti vagy legalább elviseli, hogy gyűlölöm az embereket?
Miértne lenne ilyen?
Én sem vagyok szociális, inkább magányos típus, de azért nem gyűlölöm őket. Csak a rosszakat!
Az emberiséget általában. nekem valahogy két síkon mozog: vannak egyes emberek, akiket szeretek és tisztelek önmagukért, és magamat se szeretném általában megölni azért mert ember vagyok. De alapvetően az emberiség egy undorító, túlszaporodott, ignoráns tömeg, ami szörnyű dolgokat művel önmagával, a vele együtt létező élőlényekkel és egyáltalán mindennel amivel érintkezésbe kerül. Én egy ilyen cuki lány vagyok aki ilyeneken gondolkozik méla undorral a villamoson. A családom is elég mizantróp, de szerencsére humorunk is van, így egész jól el lehet viselni a létezés undorát.
De most akkor azt a nőt is utálnád, aki megértene? Csak mivel megértene, tudná, hogy bármennyire utálod mint ember, valójában hálás vagy neki? Vagy az emberutálatod általánosabb, és egyedi szinten esetleg feloldható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!