Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki nem szociális, és megérti vagy legalább elviseli, hogy gyűlölöm az embereket?
Figyelt kérdés
(A kioktatást mellőzzük már...)2019. jan. 10. 20:41
11/33 anonim válasza:
nos, ma sem szerettettük meg vele az embereket :--D
12/33 anonim válasza:
Biztosan, csak nehéz rátalálni.
13/33 A kérdező kommentje:
Az biztos
2019. jan. 10. 20:57
15/33 anonim válasza:
Együtt èrzek veled. Én is gyűlölöm őket!
16/33 anonim válasza:
Családomon és a pár barátomon kívűl én sem szeretek már senkit.Vendéglátóztam 12 évig,most is részben kénytelen vagyok emberekkel foglalkozni,de már egy felszínes mosolyt sem tudok elengedni.Vannak olyanok akik szimpik,de azokkal sem jópofizom,inkább kedvesebb vagyok a semlegesnél. Ennek ellenére engem bírnak..franc se tudja miért ..
31N
17/33 anonim válasza:
Kétlem, egy ember gyűlölő mitől lenne elviselhető, pláne szererhető és jó társaság?
Változz.
18/33 anonim válasza:
Nem biztos hogy nem szerethetőek pontosan azért mert hiper érzékenyek ezért váltak ilyenné. Rengeteget harcolnak Önmagukkal idő lesz míg belátják jobb eggyé válni mindenkivel mint különckent élve meghalni. Megkell tanulni élni a többiekkel. Ez is egy fajta intelligenciára vall majd idővel. Drukkolok!
19/33 A kérdező kommentje:
Kb. 20 válaszadóból 3-nak sikerült válaszolni a kérdésre, gratulálok, professzor urak.
2019. jan. 10. 22:39
20/33 anonim válasza:
Azért gyűlölöd őket, mert boldogtalan vagy, és őket hiszed a szenvedésed tárgyának, miközben minden szenvedést magadnak okozol. A gyűlölettel pedig még olaja is teszel a fájdalmaid lángjára. Spirituális értelemben tudattalan vagy. Egy tudatos ember nem képes gyűlölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!