Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő aki nem szociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki nem szociális, és megérti vagy legalább elviseli, hogy gyűlölöm az embereket?

Figyelt kérdés
(A kioktatást mellőzzük már...)
2019. jan. 10. 20:41
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Hagyjatok már a "bölcsességgel"...
2019. jan. 10. 23:10
 22/33 anonim ***** válasza:
28%
Léteznek ilyen nők, csak ők sem mennek sehova és így sose találkoztok majd
2019. jan. 10. 23:14
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem őket, mert kib...ott idegesítő a sok hülye. Mondhat bárki bármit, aki nem olyan agyhalott, mint ők, az ezt nem viseli el. Én pl emiatt nem vagyok hajlandó más fszságát hallgatni és jópofizni, persze ezt tudom kulturáltan is érvényesíteni. Illetve tisztes távból nincs velük baj, szóval ennek ellenére valahol szociális vagyok, amíg csak smalltalkolunk és meg nem villantják azt a sok értelmet azzal, hogy elkezdenek politizálni, életmódtanácsokat adni meg okoskodni.

Ha az a gyűlölet inkább unalom lenne vagy az, hogy csak bosszantanak, akkor azt mondom, oké. De velem is végig lehet ülni egy családi összejövetelt, el lehet vinni bemutatni a haveroknak és el lehet velem járni szórakozni anélkül, hogy a számat húznám és mindenkit mocskolnék meg pofákat vágnék. Ha veled ezt nem lehet megcsinálni, mert ennyire nem vagy toleráns és felnőtt, annak ellenére, hogy nyilván meglehet magadban a véleményed, hogy ki mekkora baromságokat művel és mond, az engem igenis zavarna és igenis kizáró ok lenne.

Randiztam egy sráccal kinn ültünk a Deákon akkor. Aztán végig mindenkit aki körülöttünk járkált, méregetett és morogva megjegyzéseket tett rájuk, hogy milyen nyomorékok meg krvák meg hulladékok... Na ez nem, ilyen emberrel egy percig sem.

2019. jan. 10. 23:15
 24/33 anonim ***** válasza:
13%

Felszínes itt mindenki miközben úgy köpködnek egymásra,hogy élvezet nézni.Csak mert a norma ezt várja el.Az embergyűlölő ember nem rossz vagy beteg ember,csupán minek szeressen mindenkit azokon kívűl akikkel együtt él,akik a családja,barátai..stb. Csak hogy elfogadják? Kinek kell az?! A felszínesnek.Mert attól boldogok,hogy szeretik őket.Sokkal boldogabb vagyok attól,hogy sokan nem szeretnek mert én nem olyan vagyok,mint az akiket megszoktak,akik nyalnak falnak,megfelelési kényszerük van.

Viszont mindezek ellenére nem vagyok szar ember,segítek a bajba jutottatokon,számíthat rám az akire én is.Nem kell nekem szeretni számomra idegeneket.

2019. jan. 10. 23:19
 25/33 anonim ***** válasza:
61%

A kérdésre válaszolva, van olyan nő, aki nem szociális.

Azt, hogy megérti e, hogy "gyűlölöd" az embereket nem tudom. Ez attól is függ, hogy miben nyilvánul meg ez az érzésed.

Kifejtenéd kicsit bővebben?

Mindannyian érzünk sokmindent, de ezzel az embertársaink nem igazán tudnak mit kezdeni, addig amíg nem nyilvánul meg valahogy.

2019. jan. 10. 23:23
 26/33 anonim ***** válasza:
42%

Ja, például én. :D

Pontozzatok le köcsögök! :D

2019. jan. 10. 23:42
 27/33 anonim ***** válasza:
57%
Csinálj egy klubbot sztem.Mindenhol vannak hozzád hasonlók itt is.Írjál nekik.De akkor nehogy egymást is utáljátok később.
2019. jan. 11. 04:39
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
1es! A szó amit keresel az nem antiszociális, hanem asszociális!
2019. jan. 11. 04:46
 29/33 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok szociális, de azt sem értem, ettől miért kéne gyűlölni az embereket.

Egyáltalán miért akarsz társat? Ő miben más? Előbb-útobb őt is meggyűlölnéd a semmiért, csak mert ember.

2019. jan. 11. 07:28
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szociális, de többek között pont az ok nélküli gyűlölködés az, amiért nem igazán szeretek emberek társaságában lenni. Mi értelme ennek?

Pedig nekem is tesztek szerint nekem is az átlagnál magasabb az IQ-m. Ez még nem indokolja a gyűlöletet.

A kérdésedre válaszolva: élünk páran a bolygón, szinte biztos, hogy létezik ilyen nő.

2019. jan. 11. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!