Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki olyan fotót rak ki magáról társkeresőre, amin alig látszik, az akar valójában ismerkedni?
Figyelt kérdés
Túl sötét, túl világos, befénylik a tükör, zajos, homályos, túl távol van a fotóalany... Egy rakás gyenge minőségű fotót töltenek fel társkeresőre, amin alig kivehető a másik, vagy semennyire sem.2019. jan. 7. 15:07
11/17 anonim válasza:
Amúgy megértem,ha ezek alapján is szelektálsz.Csak annyit hogy lehetne kicsit nagyobb a megértés.Természetesen nem minden esetben.
Biztos tapasztaltál már olyat(vagy nem☺),hogy feltesz pár képet,meglátod,majd elájulsz olyan jól néz ki.Majd a valóságban pedig lehervadsz mert meg sem közelíti azt,amit a képen láttâl.Sőt szinte rá sem ismersz.
12/17 A kérdező kommentje:
Jó, de ha semennyire nem kivehető, annak tényleg mi értelme? A régi, 80-as évekbeli pixeles számítógépes játékoknak jobb a grafikája, mint némelyik társkeresős fotó.
2019. jan. 7. 16:24
13/17 anonim válasza:
Jó hát én se az összesre értettem,mikor az arcát is nehezen tudod kivenni a képből.Van egy határ.
14/17 anonim válasza:
Az értelme gondolom annyi,hogy megadott számú kép feltöltése után elérhetőek bizonyos funkciók.
15/17 anonim válasza:
Engem sokkal inkább idehesítenek a sejtelmeskedő képek. Majd találgatni fogom, hogy nézel ki. Na, amikor ugyanazt a buta, közeli, otthon készült szelfit rakják ki magukról vagy nyolcszor. Ennél világosabban nem is tudnád tudtomra adni, hogy nulla az életed.
16/17 A kérdező kommentje:
Ahol most vagyok fent, ott nincsenek ilyen megkötések.
2019. jan. 7. 19:58
17/17 A kérdező kommentje:
Milyenek a sejtelmeskedő képek? :-D
Olyanra gondolsz, mint hogy pl. csak az arca látszik totálban, de semmi más? Ilyenbe is belefutottam, ezeket is félre szoktam söpörni. :-)
2019. jan. 7. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!