Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ha egy csúnyább pasi barátnőt akar akkor menjen fel társkeresőre?
1. Marha nagy mázlija volt.
2. Az hogy jó csajokkal van tele a társkeri, engem még nem fog vonzani, hogy regisztráljak ilyen helyekre.
3. Szarhatok bele a jó startup üzenetbe, ha egyszer a nők gyűlölnek regényt olvasni, én meg nem tudok félszavakban válaszolni.
4. Ha rusnya vagy, még csak erőlködni sem kell a bemutatkozó üzenettel, mert olvasás nélkül fog rohadni a bejövőjük között, amíg a társkeri oldal létezik.
5. Az internetes ismerkedés zsákbamacskahúzás. Általában kapsz egy bóvlinak sem nevezhető ócskaságot, amivel vagy megelégedsz és megtartod életed végéig (mert örülsz, hogy végre valaki ráharapott a csalidra), vagy azonnal kihajítod a kukába.
Szerintem épp hogy nehezebb előnytelen külsővel társkeresőn ismerkedni. A való életben még előfordulhat, hogy pl. együtt utazol a csajjal a vonaton, és elbeszélget veled, tehát esélyt kapsz tőle, mert egyszerűen te ülsz ott mellette, nincs kéznél más, tehát veled fog beszélgetni. A társkeresőn viszont mindig ott van egy kattintásnyi távolságra legalább ezer (sőt, tízezer) jobban kinéző csávó, mint te, szóval ha nem nézel ki jól, akkor eleve szóba sem fog állni veled.
Persze előfordulhat, hogy eszméletlen mázlija van valakinek, de ez olyan, mint a ruletten a telitalálat. Tenni nem érdemes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!