Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annyi egzisztenciával rendelkező pasi amennyi nő akar ilyen pasit?
Mosolygok ezen a kérdésen :) Megint és megint visszatér az, hogy a fejben selejt kategóriában turkáltok a nők körében, újra és újra ;)
Nekem soha nem kellett az, hogy eltartsanak.
ha csak nem túlfejlett társadalomóvó tudatod van, nem értem, miért érdekel.
ha te nem rendelkezel ilyen egzisztenciával, akkor ne az erre fogékony nőket keresd. vannak.
Nekem nem kellene olyan ember társasága, aki ezt a kérdést így fogalmazza meg... de olyan sem aki úgy válaszol rá, mint ti...
Egzisztenciája mindenkinek van...
megélhetőség, gazdasági helyzet... a szó jelentése.
Ha én egy gyárban dolgozom, van egy albérletem egy lcd-tv-m és 2 tengeri malacom, akkor ennyi az egzisztenciám, ha van egy jogi diplomám, van egy házam a rózsadombon, van egy nyaralóm krétán, meg 2 bmw-m... akkor meg ez az egzisztenciám...
Azt pedig tökéletesen megértem, ha egy nő elvár egy bizonyos szintű egzisztenciát... én se akarnék beköltözni egy 25éves anyukájával élő tengerimalachugy szagú 15nm-es kisszobába.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!