Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem találkozni a pasi? Hogy érjem el nála hogy végre talizzunk?
Figyelt kérdés
Már fél éve beszélek naponta egy pasival internetről. Teljesen bele vagyok esve :) Olyan szövegem gondolkodása van, hogy egyszerűen kész vagyok tőle, ilyen pasival soha nem taliztam, pedig már 28 éves vagyok. Szinte könyörgök hogy találkozzunk, de mindig kifogásokat talál, mond.
Nem tudom mi lehet a baj, mielőtt azt gondolnátok hogy kamus, többször beszéltünk skypon és sokszor videó beszélgetés is volt!!
2015. okt. 24. 12:32
1/12 anonim válasza:
jut neki más nő is, és te nem vagy elég jó... ennyi, nem kell túl dramatizálni..a férfiak nem bonyolultak, elég ésszerűen működnek (úgy a 98%uk)
2/12 anonim válasza:
Hidd el a tapasztalat azt mutatja, ha találkoztok is,sose fogsz neki igazán kelleni.
Aki igazán akar,annál nincs kifogás, hanem bármikor találkozik veled.
3/12 anonim válasza:
Nős, impotens, homoszexuális, mozgássérült, meg még biztos van pár ok, ami miatt egy férfi fél éven keresztül hülyít egy nőt, de találkozni nem akar vele.
4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy eléggé nem helyes, nagyon el van hízva szegény, nekem meg jó alakom van, ezt mondja indoknak hogy ugyse akarnám őt, de engem nem érdekel, mert igenis kell, mert ilyen pasi nincs még egy!!!
2015. okt. 24. 12:45
5/12 anonim válasza:
Állítsd ultimátum elé: vagy találkoztok, vagy fejezzétek be.
6/12 anonim válasza:
bakkter... én sem vagyok 1 alap gondolkodású kis manusz.. értem még se bomlik 1 jó nő sem most... csajszi én találkozok veled szívesen
7/12 A kérdező kommentje:
Persze, most hirtelen mindenki más, tökéletes gondolkodású lesz :D istenem......... :D
2015. okt. 24. 13:17
8/12 anonim válasza:
tényleg :D asztrofizikusnak készülök és közben hobbiból művészetek+filozófia
9/12 anonim válasza:
Azért sem talizik mert van barátod! vagy egyéb háttér ok
10/12 anonim válasza:
Akkor meg annyira kishitű és önbizalom hiányos, hogy el sem tudja képzelni, hogy a személyes találkozás után is kellhet neked. Inkább álmodozik rólad évekig a drót túloldalán, minthogy megméresse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!