Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényled, hogy magyarázatot is kapj az elutasításra, vagy elfogadod anélkül is, ha valaki nem akar veled ismerkedni?
Én elfogadom, ha simán nem vagyok szimpi, vagy csak nem olyan értelemben. És én is azt várom el általában, hogy így simán elfogadják, ha nem. Ne kelljen magyarázkodnom. Mégis mit magyarázzak meg azon, hogy nem indult el a szikra? Lehet jófej, normális, de ez még nem jelenti azt, hogy együtt szeretnék vele lenni.
21/L
Lassan ott tartunk, hogy egy szimpla "bocsi nem"-et sem képesek kinyögni, hanem vagy ignorálnak, vagy az ember szemébe hazudnak, aztán várják, hogy majd magától rájön. Egy normális, értelmes magyarázat már teljesíthetetlen kérés a mai nőktől...
És nem érv az sem, hogy más bunkón reagált, mert én nem más vagyok, és az én tetteim függetlenek tőlük, és nem reagálnék bunkón, sem az, hogy az illető lány fordított esetben nem akarná tudni az okot, mert én nem az illető lány vagyok, hanem egy külön ember saját gondolatokkal, és én meg szeretném tudni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!