Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt állítja, hogy nem a vagyonával akar hódítani, mert ennél többre tartja magát, akkor miért regisztrál olyan társkeresőre, ami kifejezetten gazdag férfiaknak készül?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 18:09
3/8 anonim válasza:
Talán lepattintott a puncsos oldalról egy újgazdag vállalkozó, és most játszod hogy megsértődtél?
Ott sem minden sugarbabynek terem babér.
Csak számold ki.
sugar daddyből van kb 140 db az oldalon, sugar momból olyan 40-50 és ezekre jut vagy 2200 sugarbaby és olyan 200-300 sugarboy.
Akkor szerinted milyen esélyeid vannak, mezei lányként?
4/8 A kérdező kommentje:
:D Nem puncsról van szó, hanem elittársról. És nem is konkrét személyről, pusztán egy ideje beszélgetek ott férfiakkal és mindegyik ezzel jön. Csak akkor nem értem, miért nem "mezei" társkeresőn vannak fent.
2017. máj. 15. 18:31
5/8 anonim válasza:
Azért nem mezein vannak, mert ez "elit" és benyelték a marketingmaszlagot, hogy az tényleg az. (pedig a legalja)
6/8 anonim válasza:
Mert rájött, hogy nem néz ki jól, ezért csak a pénzével tud hódítani.
7/8 anonim válasza:
Az elittárs mióta pénzes?Diplomások vannak rajta, én is fenn voltam tanárként. Nem mindenki gazdag akinek diplomája van, tudod.....
8/8 anonim válasza:
Nem, nem diplomások vannak az elittárson, ez csak a marketingszöveg.
Bárki lehet rajta, és van is, de többségében itt is kamu felhasználók amit az üzemeltető hozott létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!