Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja sokaknak a magasabb nőkkel?
Már a sokadik kérdést/hozzászólást olvasom azzal kapcsolatban itt, hogy a magas nők mekkora hátrányban vannak, minden férfinek pici, cuki, alacsony, max 155cm-es lány kell.
Én is magas vagyok (bár, ahogy elnézem a mai tiniket, inkább már csak középmagas) 170cm, de soha nem volt semmi hátrányom belőle, pedig 14 éves korom óta nem nőttem.
Többnyire velem egymagas vagy picit magasabb (175-178cm, ennél több nem) férfiak szoktak tetszeni. Soha semmi negatívat nem kaptam a magasságomra sem nőktől, sem férfiaktól.
Itt az oldalon találkoztam először olyan megjegyzésekkel, hogy az ideális magasság egy nő esetében 155-157cm, vagy hogy 170cm és afelett már kiábrándító ketteslétra az ember lánya.
"Az átlagmagasság 164cm körül van." De azért ne felejtsük el hogy ebbe beletartoznak a 60+ csontritkulásos alacsonyodó hölgyek is.
Fiatal potenciális párkereső nők átlagmagassága azért ennél több.
Semmi baj nincs a magasabb nőkkel.
Csak párkapcsolatban képesek többnek képzelni magukat, alázni a másikat, ha a pasijuk nem magasabb náluk. Ez igaz a 150cm-es nőkre is.
Szóval csak az arányokra kell figyelni, hogy a férfi biztosan magasabb legyen, akkor nem lesz gond.
A 170 cm inkább átlagos, mint magas.
A férfiak többségének a 160-175 körüli lányok tetszenek, de ez nem jelenti azt, hogy attól még ne jöjjének össze ennél magasabb nővel, ha úgy alakul és pláne nem jelenti azt, hogy bajuk lenne vele.
Vannak akiknek a 175-180 cm magasság feletti nők tetszenek, bár sokkal kevesebben, azoknak egy része is kompenzálás, fétis vagy trófea miatt, szóval ilyen értelemben hatrányban indulnak, hogy kisebb merítésből tudnak válogatni.
De nekik is vannak udvarlóik, ők is elkelnek, tehát az baromság, hogy emiatt ne legyen párjuk. Nekem is volt magas barátnőm, nyilván nem lett volna, ha nem tartottam volna szépnek.
Másfelől az ok, ami miatt néhányukat támadhatják őket itt az oldalon, az egyes sértő és megalázó megnyilvás néhányuk részéről, ami előfordult többször.
Persze ílyen módon pár személy miatt általánosítani nem jó.
Interneten találkoztam én is ezekkel a kedves megjegyzésekkel, hogy "vegyem tudomásul!!! Hogy MINDEN férfi igazából a 150-160 centis nőkre bukik, afölött már nem nőies egy nő..."
A valóságban én még nem tapasztaltam hátrányt a magasságom miatt (173 centi vagyok). Eddig a kapcsolataimban velem egymagas vagy max. 180 centi magas férfiak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!