Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baja sokaknak a magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja sokaknak a magasabb nőkkel?

Figyelt kérdés

Már a sokadik kérdést/hozzászólást olvasom azzal kapcsolatban itt, hogy a magas nők mekkora hátrányban vannak, minden férfinek pici, cuki, alacsony, max 155cm-es lány kell.

Én is magas vagyok (bár, ahogy elnézem a mai tiniket, inkább már csak középmagas) 170cm, de soha nem volt semmi hátrányom belőle, pedig 14 éves korom óta nem nőttem.

Többnyire velem egymagas vagy picit magasabb (175-178cm, ennél több nem) férfiak szoktak tetszeni. Soha semmi negatívat nem kaptam a magasságomra sem nőktől, sem férfiaktól.

Itt az oldalon találkoztam először olyan megjegyzésekkel, hogy az ideális magasság egy nő esetében 155-157cm, vagy hogy 170cm és afelett már kiábrándító ketteslétra az ember lánya.

2019. jan. 5. 20:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Én írtam ki ma erről egy kérdést. Jóval magasabb vagyok nálad, de még én sem kaptam soha negatív kritikát a magasságomra férfiaktól élőben, nőktől viszont annál inkább. Volt egy osztálytársnőm, akinek ugyanolyan ruhája volt, mint nekem, ezért hangoztatta, hogy rajta mennyivel jobban áll, mint az én ormótlan, nagy testemen, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy annyira irigy volt az én ruhámra, hogy gyorsan ő is beszerzett magának egy ugyanolyat (amivel egyébként nekem nem volt problémám és röhejesnek tartottam a kritikáját, mert semmi aránytalanság nincs bennem, még csak túlsúlyos sem vagyok és soha nem is voltam). Volt, hogy egyszer nadrágot szerettem volna venni és segítséget kértem az eladó csajtól a boltban, aki erre fintorogva végigmért és közölte, hogy "hát, szerintem a te méretedben nem árulunk nadrágot". Máig sem értem ezt a reakciót, már előtte is vettem ott nadrágot (nyilván ezek után már nem), tudtam, hogy van az én méretemben is, ami egyébként nem valami extra speciális XXL méret, simán találok magamra nadrágot és bármilyen más ruhát bármelyik üzletben.
2019. jan. 5. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
@11: Általában a férfiakról mondják, hogy az ösztöneik vezérlik őket, de az én tapasztalatom szerint pont a nők azok, akik képtelenek kontrollálni az ösztöneiket. A te példád is mutatja, hogy hogyan állnak a nők azokhoz, akiket potenciális versenytársnak tekintenek. A magas nőkkel továbbra sincs semmi gond egyébként.
2019. jan. 5. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
A férfinak semmi, a nőknek van baja vele. Sokan ki is írják társkeresőn, hogy "170cm, szóval 180 alatt ne írj!" Én meg na bumm, 178 vagyok, sajna erről lemaradtam... lapozhatok tovább. (31/F)
2019. jan. 5. 21:35
 14/20 anonim ***** válasza:
13%

"Az átlagmagasság 164cm körül van." De azért ne felejtsük el hogy ebbe beletartoznak a 60+ csontritkulásos alacsonyodó hölgyek is.

Fiatal potenciális párkereső nők átlagmagassága azért ennél több.

2019. jan. 5. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
#12 szerintem ezt nem lehet az egyik vagy a másik nemre kihegyezni. Férfiban és nőben is vannak primitív, ösztöni szinten működő egyének.
2019. jan. 5. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
21%

Semmi baj nincs a magasabb nőkkel.

Csak párkapcsolatban képesek többnek képzelni magukat, alázni a másikat, ha a pasijuk nem magasabb náluk. Ez igaz a 150cm-es nőkre is.

Szóval csak az arányokra kell figyelni, hogy a férfi biztosan magasabb legyen, akkor nem lesz gond.

2019. jan. 6. 00:39
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

A 170 cm inkább átlagos, mint magas.

A férfiak többségének a 160-175 körüli lányok tetszenek, de ez nem jelenti azt, hogy attól még ne jöjjének össze ennél magasabb nővel, ha úgy alakul és pláne nem jelenti azt, hogy bajuk lenne vele.

Vannak akiknek a 175-180 cm magasság feletti nők tetszenek, bár sokkal kevesebben, azoknak egy része is kompenzálás, fétis vagy trófea miatt, szóval ilyen értelemben hatrányban indulnak, hogy kisebb merítésből tudnak válogatni.

De nekik is vannak udvarlóik, ők is elkelnek, tehát az baromság, hogy emiatt ne legyen párjuk. Nekem is volt magas barátnőm, nyilván nem lett volna, ha nem tartottam volna szépnek.

Másfelől az ok, ami miatt néhányukat támadhatják őket itt az oldalon, az egyes sértő és megalázó megnyilvás néhányuk részéről, ami előfordult többször.

Persze ílyen módon pár személy miatt általánosítani nem jó.

2019. jan. 6. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
151 cm magas nő vagyok, általános iskolában a legalacsonyabb voltam az osztályban, és az osztályban a legmagasabb lány volt az akkori egyik legjobb barátnőm. Én csak egyetlen dolog miatt irigylem kicsit a nálam valamivel magasabb nőket (egy 10 cm még jól jönne nekem is pluszban), hogy könnyebben kapnak ruhát és cipőt, mint én. A nagyon magas nők amúgy ugyanúgy nehéz helyzetben vannak ezen a téren, mint én és a hozzám hasonló alacsonyak. A ruházati kereskedelem nem nagyon számol a szélsőséges mérettartománnyal. :-)
2019. jan. 6. 09:59
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Interneten találkoztam én is ezekkel a kedves megjegyzésekkel, hogy "vegyem tudomásul!!! Hogy MINDEN férfi igazából a 150-160 centis nőkre bukik, afölött már nem nőies egy nő..."

A valóságban én még nem tapasztaltam hátrányt a magasságom miatt (173 centi vagyok). Eddig a kapcsolataimban velem egymagas vagy max. 180 centi magas férfiak voltak.

2019. jan. 6. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Egy 180+ feletti nő, akkora, mint egy férfi, akkorát xarik, mint egy férfi, olyan mint egy férfi. Nem nőies, olyan, mintha a haverommal lennék. Fúúúj.
2019. jan. 7. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!