Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy férfinél rendszerint nála magasabb nők kezdeményeznek, flörtölnek?

Figyelt kérdés
A férfi kb átlagos magasságú, 175 cm. Az alacsonyabb nőknek is bejön, de főleg a magasabbak érdeklődnek utána. Miért?

2018. nov. 22. 19:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%
Mert jóképű és ezért flörtölnek vele, de mivel csak egy kis liliputi így kapcsolatra nem kell.
2018. nov. 22. 19:17
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Olyan sok nálad magasabb nő nincs. Amúgy majd legközelebb figyelek, hogy a 177 centimmel ne nézzek rá alacsonyabb férfira, mert még kiír ide egy kérdést.
2018. nov. 22. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Én úgy vettem észre, hogy az ilyen férfiak csak azt hiszik, hogy flörtölnek velük, valójában a nőkben fel sem merül ez. Egyszerűen csak felszabadultan beszélgetnek, vidámkodnak, hisz nincs tétje a dolognak, mert annyira nem számít a pasi nekik, hogy nem tudják férfiként kezelni. De valamiért az ilyen pasik ezt nem fogják fel, annyira szét vannak esve maguktól. :)
2018. nov. 22. 21:11
 4/19 anonim ***** válasza:
54%

Én még 175nél magasabb lányt nem láttam 185-190 cmnél kisebb fickóval.

Vagy nagyon tud valamit az a srác, nagyon vonzó a kisugárzása, vagy nagyon benéz valamit amikor azt hiszi hogy flörtölnek vele.

2018. nov. 23. 02:51
 5/19 A kérdező kommentje:
A barátnői fele is magasabb volt nála, meg nyüzsögnek körülötte, hívják meg italra buliban, stb.
2018. dec. 4. 19:01
 6/19 anonim ***** válasza:
6%

gondolom nem úgy nézel ki, mint a fiatalkori nicole kidman

és a fickóid sem kifejezetten tom cruise kaliberű férfiak

kicsit kisebb hangerővel okoskodj, és centizgess, mert a valóság nem biztos az, amit a monitorodra fröcskölsz elégedetlenségedben

2018. dec. 20. 20:03
 7/19 anonim ***** válasza:
Mert te aztán Tom Cruise lehetsz, biztos. Süt belőled a rosszindulat.
2018. dec. 20. 21:37
 8/19 anonim ***** válasza:
57%

nem, nem úgy nézek ki, ahogy senki sem néz ki hálivudi színészlegendának pesten

ennek dacára mégis volt, nem is egy nálam magasabb nővel dolgom

és voltak, akik 10 centivel voltak magasabbak, mégis visszajártak szexre, nahát

van ám egy olyan furcsaság is a világban, hogy a ténylegesen magas nők a férfias géneket keresik

csak a 165-170 centis nők gondolják, hogy amikor felvesznek egy magassarkút, akkor hirtelen mindenki törpévé változik körülöttük

a 185 centis nők pedig nem törpézik a férfiakat. milyen fura, nem?

ideje felébredni, a férfiakat mindig mindennel csak bh@sztató nőknek. csak azért, mert nektek a 162 centitekhez 190 centis férfifétisetek van, azért ne kapjatok gutaütést, ha egy 185 centis nő lefekszik élvezettel egy 178 centis férfival

van ilyen.

de még milyen sok ilyen van

2018. dec. 20. 23:34
 9/19 anonim ***** válasza:
9%
Én közel 180 centi magas vagyok nőként. Általában a férfiaknak okoz ez gondot. A kérdező is azt panaszolja, hogy magasabb nők flörtölnek vele. Én pl. ezért írtam, hogy akkor majd nem nézek rá alacsonyabb férfira, nehogy zokon vegye. Amúgy meg nyilván van olyan, hogy magas nő alacsonyabb férfival van együtt, ismerek is ilyet. Viszont elfogadom, ha egy férfinak a magasságom miatt nem kellek, volt már rá példa. Emiatt nem húzom fel magam,úgyse tudom megváltoztatni a véleményét. Ahogy ti se tudtok ráparancsolni a 165 magas nőkre, hogy kivel álljanak le.
2018. dec. 20. 23:54
 10/19 A kérdező kommentje:
#9 nem panaszolja, mindegy a magasság, csak észrevette, hogy jellemzően inkább a magasabb nők figyelnek fel rám. Nem vette soha zokon.
2018. dec. 21. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!