Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb férfitársaim, ti is így vagytok ezzel?
191 cm magas férfi vagyok és nagy rajongója a csinos nőknek, viszont legalább legyen 170 cm, mivel én is magasra nőttem. A színésznők, celebek között sok van, aki tetszik, és mivel nálam kardinális kérdés a magasság, mindig utánanézek a neten, hogy a nekem tetsző nő(lehet magyar és külföldi is, mondjuk Hollywood-ból) hány cm magas.
Általában az szokott lenni, hogy valakire felfigyelek, mondjuk egy filmből, videóklipből, stb., és keresek róla képeket, milyen fürdőruhában, esetleg fehérneműben, és ámulok-bámulok. Aztán előjön az előbb említett dolog, elkezdek kutakodni azok után a fránya centik után :D És ha mondjuk ilyet találok, hogy az illető csak 158 cm, akkor bennem egy világ dől össze és azonnal kiábrándulok belőle. Onnantól hidegen hagynak a hosszúnak tűnő(!) combok a képeken, a vonzó test, a szép arc, mosoly, minden... Nagyon sok amerikai színésznőből is így "szerettem ki", hogy kiderült, igazából a bálványozott nő egy zsebbombázó. És akkor óhatatlanul is elképzelem magam mellett, és vége... Ettől a ponttól kezdve már nem is tudok rá úgy nézni, mint előtte. Viszont ha meglátom, hogy egy szexi nő mondjuk 175-180 cm, akkor a vonzódás csak fokozódik :D
A kérdésem az lenne, hogy valami baj van nálam fejben vagy ez teljesen normális dolog? Aki hozzám hasonlóan 2 m körül van, nálatok is jelentkeznek ezek a dolgok? Ti is kiábrándultok, ha megtudjátok, hogy a nektek tetsző nő alacsony, vagy inkább nem néztek utána, hogy legalább az illúzió megmaradjon?
Hozzáteszem, ez a nőknél is meglehet, csak fordítva: szerintem sokan legyintenek Tom Cruise-ra, mivel tudják, hogy bár jóképű, de 170 cm sincs...
Nem kimondottan szeretek bele random idealizált képekbe, akit egy híres személyiség testesít meg mondjuk külsőleg, de ha valaki megtetszik (nyilván szerelmes nem leszek ettől), akkor én is utána szoktam nézni mindig a magasságnak, hogy mennyire passzolnánk így össze... :D
Bocsi, 180 cm-es nőként válaszolok.
170 cm-es nőként eleinte nekem sem volt jó nálam alacsonyabb férfiakkal ismerkedni. Már csak belegondolni sem. Voltam már 2 méter körülivel is.
Aztán randiztam egy olyan férfivel, aki szintén 170 körül volt és annyira megfogott,hogy akkor pont nem érdekelt,nem zavart a magassága.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!