Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nő kicsivel magasabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő kicsivel magasabb a férfinál az gondot jelenthet egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

A kapcsolatban részvevőktől függ. Nálunk nem volt gond.

De van ahol a női fél rinyál, hogy nem vehet fel magassarkút.

Van ahol a férfi félre rátör a komplexus.

2018. okt. 11. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Nàlam szóba se jöhet hogy alacsonyabb legyen egy férfi.

Próbáltam alacsonyabb férfivel és nagyon rosszul éreztem magam. Tele voltam komplexusokkal.

De nyilvàn van akit ez nem zavar.

2018. okt. 11. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, inkább csak az utcán szembejövő emberek szoktak egy picit csodálkozni. Ha a pasi alacsony (pl. 172 cm) és a nő eggyel több, az nem túl nagy gond, viszont ha egy 190 centis pasi mellett 191 centis nő van, az már elég gázos. :)
2018. okt. 11. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
A szomszédomékat nem zavarja, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél jó leszel. Valakinél jó leszel, mindenkinek meg ne akarj megfelelni, mert az lehetetlen küldetés.
2018. okt. 11. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem, legalábbis nálam. Inkább tetszene.
2018. okt. 11. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Az adott férfitól és nőtől függ.

Vannak akiket nem zavar, de van olyan férfi akiben ezt komplexust generál és olyan nő, aki fel akar nézni a férfira.

Kevesen tudnak felülemelkedni.

2018. okt. 12. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!