Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja sokaknak a magasabb nőkkel?
Már a sokadik kérdést/hozzászólást olvasom azzal kapcsolatban itt, hogy a magas nők mekkora hátrányban vannak, minden férfinek pici, cuki, alacsony, max 155cm-es lány kell.
Én is magas vagyok (bár, ahogy elnézem a mai tiniket, inkább már csak középmagas) 170cm, de soha nem volt semmi hátrányom belőle, pedig 14 éves korom óta nem nőttem.
Többnyire velem egymagas vagy picit magasabb (175-178cm, ennél több nem) férfiak szoktak tetszeni. Soha semmi negatívat nem kaptam a magasságomra sem nőktől, sem férfiaktól.
Itt az oldalon találkoztam először olyan megjegyzésekkel, hogy az ideális magasság egy nő esetében 155-157cm, vagy hogy 170cm és afelett már kiábrándító ketteslétra az ember lánya.
Az átlagmagasság a nők körében 164cm.
Ezért is írtam, hogy a 170cm már legalább középmagas, ha nem is kifejezetten magas. 180cm feletti nőkből meg azért elég kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!