Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy úgy ver a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy úgy ver a szívem, hogy rendesen rosszul vagyok, hogy szemüvegben fog látni?

Figyelt kérdés
Ő is meg a többiek.. sajnos muszáj volt, mert már nagyon rosszul láttam távolra. Szinte már rettegek bemenni a munkahelyemre, ilyenekre gondolok, hogy behugyoznak a röhögéstől, ha meglátnak, rendesen szorongok egy ilyen szarság miatt.

2019. jan. 4. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Minden csoda csak három napig tart. Utána már le se fogják szarni.
2019. jan. 4. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
fa$za kis csaj lehet, ha ilyenen vihog :)
2019. jan. 4. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Semmi vicces nincs egy szemuvegben.

Lehet, kifejezetten jól fog allni.

2019. jan. 4. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Hát viselj kontaktlencsét, vagy gyűjts kicsit lézeres szemműtétre.
2019. jan. 4. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Egy jól megválasztott kerettel még jobban is fogsz kinézni.
2019. jan. 5. 00:17
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Hamar megunják majd.

Viszont jobb, ha valahogy megjavítod a szemed, mert innentől lúzer leszel. (Kivéve ha nő vagy, vagy hipster férfi)

2019. jan. 5. 00:26
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Sokaknak fel sem fog tűnni.

Inkább menj be, minthogy tovább romoljon a szemed.

2019. jan. 5. 00:29
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Vki egy életmentő műtéttől fosik te meg egy szemüvegtől. Isten, ezért teremtett meg minket különbözőeknek. Milyen durva lenne, ha mindenki csak a szemüveg viseléstől fosna. De nem?
2019. jan. 5. 01:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom!!!! Noooormalis vagy? Mi ez a dedo 1? Munkahelyen kirohogni??? A szemuveg miatt? Mikor csomo ismerosom azert hord mert divat??? Komolyan nem ertelek. Te meg egy ilyen miatt szorongsz! Ez oriasi into pelda lehetne mindebkinek, mekkora hulyesegeken szorongunk. Haver... hat nemtudom te hol elsz, de ahol en, ott a szemuveg nem ciki, mar nem. Egykor az volt, de felnott korban? En is most akarok venni egy uj szep keretet mert allandoan kontaktlencset hordok es szeretnek en IS egy uj szemuveget...

Uristen... ilyen miatt igy szorongani. Komolyan hihetetlen kategoria :D :/

2019. jan. 5. 06:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Mikor 8 évesen szemüveges lettem és először mentem így a 2. A osztályba, még akkor sem röhögtek ki. Ha téged kiröhögnek a felnőtt ember munkatársait, akkor én a helyedben elgondolkoznék, hogy miért is erőltetem a haverságot ilyen infantilis tahókkal.
2019. jan. 5. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!