Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a pasi levelezés során - ha nem kérdez vissza, viszont rendesen válaszol - nem közömbös irányomban csak szűkszavú és nehezen nyílik meg?
Köszönöm a válaszokat.
27L
valószínűleg élőben is ilyen.
nekem sosem jött be ez a típus, kínlódjon vele más.
Személyem is ilyen, így több lehetőség van. Az ok: nem tanult meg kérdezni, nem mer kérdezni, függ a kapcsolat kezdetétől - mennyi idő telt el -, gátlásos, lehet, hogy bizonytalan - mert nem lát téged, csak egy virtuális valakit.
Az, hogy nem közömbös, onnan lehet tudni: hogy normálisan válaszol, a mondataiban a biztonságot érzi az ember. Meg lehet próbálni biztatni, tehát utalni rá, hogy ő is kérdezhet, írhat nyugodtan.
Szerintem nem túl biztató jel.
Még egy szűkszavű, félénk férfi is visszakérdez, ha valóban érdekli a másik.
Ha huzamosabb ideig ez van, s nem nyit a személyes találkozás felé akkor én nem próbálkoznék többet nála.
Mondom ezt úgy, hogy én is amúgy visszahúzódó vagyok. Én olyankor válaszolgattam, de nem voltam kérdező, érdeklődő, mikor nem akartam semmit a másiktól de megbántani és paraszt lenni sem, hogy nem írok vissza.
Az a probléma, hogy sok ember egy egyszerű beszélgetésbe lát bele olyan dolgokat, amiknek semmi köze a valósághoz, és kombinál ezerrel.
Ha nem lenne irányodban közömbös, nem csak irogatna, hanem telefonon hívna, igényelné a társaságodat, és igyekezne minnél jobban a személyes kapcsolatfelvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!