Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el/törődjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el/törődjek bele, hogy nem fogok kelleni egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Sok lánynál próbálkoztam, de egy lány sem akart engem barátjának. Szexre már kellettem néhány lánynak, és ennyi.

Korábban is azt éreztem, hogy sosem lesz barátnőm, de ezek után még jobban úgy érzem. Az egyik lány nagyon megbántott.

Szerintetek is van olyan akinek nem akarja a sors, hogy párja legyen?

Hogy lehet ez elfogadni?

Üdv:)

2019. jan. 3. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi az ami miatt ennyire elutasítanak? Esetleg azokon ha változtatsz (már ha magadban hibáknak látod) akkor lehet nagyobb esélyed lesz barátnőt szerezni. :)

Sorssal kapcsolatban nem tudok véleményt mondani, én inkább abban hiszek, hogy mindennek oka van, minden okkal történik. :D

2019. jan. 3. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Változtass az életeden, ne sajnáltasd magad.

Legyen már tartásod.

36/F

2019. jan. 3. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Kemény problémáid vannak hallod 😂

Megsúgom: Ha szexre beindìtod a csajokat akkor a kapcsolatra is simán ráveszed őket, csak meg kell tanulnod eladni magad. Valamiben vissza vagy maradva amit fejleszteni kellene.

2019. jan. 3. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha szexre kellesz nekik, akkor kapcsolatra is. Belsőleg lehet veled valami gáz, ha kapcsolatig nem akarnak elmenni veled, nem a külsőddel. Senki sem akar együtt lenni egy önsajnáltató, depresszív emberrel, akitől elmegy az életkedve.
2019. jan. 3. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha már így látod a jövőt, elmondanád nekem a lottószámokat? Köszi!
2019. jan. 3. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Legalább szexre kellesz... Gondolj arra aki arra se kell soha.
2019. jan. 3. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Csendes vagyok, valószínüleg ez a bajuk. De ha jobban megismerném őket akkor beszédesebb lennék egy idő után.
2019. jan. 3. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Szexre már kellettem néhány lánynak, és ennyi.

...Azért csak lefeküdtek veled, ne hülyülj már. Vagy azt gondolod, hogy kényszerből szexeltek veled?

2019. jan. 3. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát az szívás, ha egy lány csendes, akkor cuki, ha egy fiú, akkor tutyimutyi.

Lehet ezen sírni, hogy milyen igazságtalan, de nem tudod a világot megváltoztatni, maximum magadat, és alkalmazkodhatsz hozzá.

Próbálj meg kommunikatívabb lenni, önfejlesztésbe ölj egy kis energiát. Rengeteg könyv, netes anyag, videó van, ami ezzel foglalkozik. Esetleg szakértő segítségét is kérheted.

2019. jan. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!