Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy nem nekem való a csajozás?
Neten próbálkozom, sok lánnyal irogattam már. De barátnőm nem lett.
Viszont 3 kalandot találtam. De ahogy találkoztunk sokszor éreztem azt hogy nem tudok mit mondani. Pedig nem voltak teljesen ismeretlenek mert előtte napokig irogattunk.
Tehát élőben nem tudnék ismerkedni úgy érzem.
Ráadásul a szexben is nagyon tapasztalatlan vagyok. A 3 lányból csak az egyik élvezte a többi nem :(
Szerintetek találhatok barátnőt? Nagyon szeretnék pedig.
22F
22 évesen már 3 nő megvolt?
Sokan cserélnének veled erről az oldalról, hidd el.
De én mindig is barátnőre vágytam. Nagyon rossz hogy még sosem volt.
Sokszor én sem hiszem el hogy 3 lánnyal voltam már. Mindig azt gondoltam hogy örökre szűz maradok...
Vicc nélkül és nem bántásból, nem volt neked apád vagy egy veled egykorú nagyon jó barátod, akitől megtanulhattál volna csajozni? Apádtól nyilván nem úgy, hogy leült veled és tanított, hanem főleg viselkedésminták látásával tőle, vagy ugye jó barát, aki rendesen tanácsokat is ad.
Amúgy az egyik legostobább nézet a világon, hogy csajozni nem lehet megtanulni, az csak jön magától. Igenis gyakorlással, tapasztalatszerzéssel, ne adj Isten (Úristen mekkora szentségtörést fogok mondani) a téma irodalmának olvasásával. (Igen, a csajozásról is lehet olvasni, vannak róla könyvek, ezt is lehet tanulni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!