Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Photofeeleren miért esik egybe a nők által megítélt megbízhatóság és értelmesség a kinézetre adott pontokkal?
Több képet is feltettem magamról, 3,5-től 5,4 pontig kaptam a kinézetemre véleményeket. Nem vagyok egy szépség, na.
De nem is ez az érdekes! Ami fura, hogy a két másik mutató, a megbízhatóság és okosság/értelmesség szinte tizedesjegyre pontosan megegyezett a kinézetre kapott pontokkal.
Ergo ha csúnya vagyok, akkor biztosan egy megbízhatatlan, hülye alaknak is kell lennem, ugye, nők?
Nem esik egybe, csak külön-külön mindkettő egyaránt elvárás. Ezért hiába van meg az egyik tulajdonság, ha közben hiányzik a másik. Azon meg nem kell meglepődni, hogy kép alapján nem tudhatjuk egy adott személyről, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik.
Nem ismerem a photofeelert, de szerintem önmagában óriási baromság azzal próbálkozni, hogy egy ember jellemét megítéld képek alapján, ha te is ilyen baromságokkal foglalkozol, akkor elég barom lehetsz:( Komolyan azt vártad, hogy egy fotó alapján valaki meghatározza, hogy mennyire vagy megbízható/értelmes?
Ez az egész kérdés itt noszensz, nehogy már azon akarj vitatkozni, hogy hogyan néz ki, aki megbízható/értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!