Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rinyálni akarok,illetve sajnáltatni magam,de egyszerűen tényleg nem értem.

Azt tapasztalom,hogy a velem egykorú lányokat semmi más nem érdekli csak a bulizás,piálás,baszás.(Félreértések elkerülése végett ugyanezt gondolom a fiúkról is.)

Egyszerűen nem találok olyan lányt akivel el lehetne értelmesen beszélgetni és esetleg valami értelmesebb programot is csinálni.

Engem pl. sokkal jobban leköt egy normális beszélgetés,egy pohár sör mellett vagy akár egy mozi stb...

20/F

2019. jan. 1. 23:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen "normális" lányok, a gond nem itt kezdődik hanem ott, hogy ők azok akiket nehezebb észrevenni, nem utdni hol keresse őket az ember.

Sajnos senkinek nincs a feje fölé írva, hogy ő kicsoda és milyen beállítottságú. Nekem is ugyanez a problémám az ismerkedéssel és az sem segít rajta, hogy visszahúzódóbb vagyok :D .

20/F

2019. jan. 2. 16:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Én lányként pont nem vagyok ilyen, csak sok fiúnak meg ezek a lányok kellenek, akik jók 1-2hónapra, aztán váltanak egy újabb ilyen lányra. Néha elmegyek én is 1-2buliba, de nem iszok annyit, hogy magamat szégyenítsem, emellett eddig senkim nem volt majdnem 19évesen. Inkább várok egy olyan fiúra aki komoly kapcsolatot szeretne és megértjük egymást.
2019. jan. 2. 21:39
 23/23 A kérdező kommentje:

Na,hát kb. pont ez van velem is.Nekem sem volt még kapcsolatom.

Azok a lányok akikkel eddig beszélgettem valahogy mindig oda lyukadtak ki,hogy bulizok-e,mik a kedvenc helyeim...

Én meg innentől kezdve el is vesztem az érdeklődésem,ha látom a lányon,hogy neki az állandó partyzás a lényeg.

2019. jan. 3. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!