Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek, ha egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha egy ilyen lány erős dohányos lenne? Inkább hagynátok?

Figyelt kérdés
Megismernétek egy minden tekintetben tökéletes lányt, hosszú barna haj, barna szem, intelligens, tökéletes test, gyönyörű arc, nem tenné szét minden héten másnak a lábát, hanem a kapcsolatok híve, lennének hobbijai ami nem a szoli meg a műkörmök lennének, aztán meglátnátok, hogy erős dohányos, ha ideges, akár egy dobozzal is elszív. Természetesen nem olyanokhoz szól a kérdés, akik szintén erős dohányosok, mert őket nyilván nem zavarná.

2018. dec. 30. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Segíteni kell leszokni neki!
2018. dec. 30. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
1%

Ha egy rossz szokás miatt nem kellesz a pasinak, akkor nem is akar igazán.

Semmivel sem jobb, aki rágja a körmét, zabál, energiaitalt vedel és még lehetne sorolni.

2018. dec. 30. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Amint kiderül, számomra már nem pálya a nő.

Nem bírom a dohányfüstöt, nem szeretem a cigiszagot.

Megváltoztatni nem akarok senkit, így inkább elengedem simán a témát.

2018. dec. 30. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Szeretnél egy hamutállal csókolózni?
2018. dec. 30. 20:44
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Engem annyira nem zavar a cigi, szóval ha ennyi baja lenne, még tudnám tolerálni. Attól tartanék inkább, hogy visszaszoknék mellette.
2018. dec. 30. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

A kérdésből nem derül ki, ki szerelmes kibe. Ha ettől eltekintünk, akkor hagynám a francba.

Egyrészt nagy valószínűséggel visszaszoknék én is, amit nem akarok.

Másrészt - amit a dohányosok nem éreznek - iszonyúan büdös az az ember, aki napi két doboz cigarettát elszív (erős dohányosról volt szó). Büdös a szája, a bőre, a keze, a ruhája. Igen, ha nő, akkor is. Ha nem akarod ezt hallani, akkor is. Piszok büdös, amit ugyan ideiglenesen elnyom az erős dezodor, de teljesen sosem.

Érzem a haján, a nyakán, az ujjain. Nem, ebből nekem elég volt.

És annak, aki a rossz szokásokról beszélt: rossz szokás és rossz szokás között is van különbség - és hadd döntsem el én, melyikkel tudok vagy vagyok hajlandó együtt élni és melyikkel nem.

Ha olyan nagy a láv, akkor a hölgy leszokik a kedvemért.

2018. dec. 30. 21:06
 7/13 peca1000 ***** válasza:
73%

Egy erős dohányos csaj nem így néz ki, sokkal lepusztultabb az állapota.

Ja és persze nem jönnék vele össze.

Elvárás, hogy egyáltalán ne bagózzon, sőt utálja is a cigit!

Na jó, a "laza cigit" elnézem neki :D

2018. dec. 30. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

"ha ideges, akár egy dobozzal is elszív."

Akkor ő még kezdő dohányos. Neki még lazán van esélye leszokni.

Viszont akit nagyon zavar, az meg sem próbál össze jönni dohányossal. Aki dohányzik, azon érezni már elején, mielőtt bármi érzelem kialakulna.

Viszont amiket soroltál, jóformán külsőségek. Vagy is azok alapján, csak dugni jó. Kapcsolathoz, sokkal több kell.

2018. dec. 30. 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Megoldásokat keresnék a problémára, hogy mindketten jól járjunk. Pl valahogy megbeszélni, hogy hol gyújtson rá és hol ne. Vagy e-cigire szoktatni, mely nem rákkeltő a környezetre stb. ezer más dolgot ki lehet találni, most csak mondtam valamit.

Egyedül csak az az egy dolog zavarna, hogy mivel a dohányzás rendkívül egészségtelen, ezért nagy valószínűséggel előbb halna meg vagy kapna valamilyen komoly betegséget. És ez az ami zavarna, lévén, hogy olyan emberről van szó, akit szeretek.

2018. dec. 31. 03:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Minden tekintetben tökéletes..

Vagyis ami a külsőt illeti.

2018. dec. 31. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!