Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már olyan, hogy a barátnőtök legyőzött titeket szkanderban vagy birkóban?
Mi van, hogy ha bírkozunk egyszerűen úgy le tud fogni, kezével, lábával, hogy mozdulni nem tudok.
Ő 50 néhány kiló, én kicsivel 80 alatt, de érzem, csak úgy tudnék szabadulni,hogy neki fájdalmat okozok...
Ilyenkor elismerem, hogy ő az ügyesebb.
Egyszerűen imádom, ha ilyen!
egyszer indultunk egy szilveszteri buliba,de előtte egy kicsit már túlzásba vittük az alapozást,magyarul majdnem tántorgó részeg voltam.
és akkor éppen birkóztunk röhögve a nappaliban hülye maszkokban,amikor a barátnőm megfogta az ujjaimat.
azt hittem behugyozok.
nem véletlen amúgy önvédelmi edzéseken is a gyakorlása,mert rendkívül hatékony az ujjfeszítés,azonnali ko ha sikerül ráfogni.
szóval az ügyeleten szilveszterünk mert elrepedt az egyik ujjam,úgyhogy sínbe rakva mentünk haza:)
Nem.
Ilyen a fantáziádon kívül nem is nagyon létezik, kivéve az olyan ritka párokat, ahol a fiú 50 kilós kocka gyerek a nő meg 120 kilós súlylökő...
Abban nem :), esélye sincs.
Viszont birkózáskor "ölelt" már úgy át, hogy nem tudtam belőle kijönni. Nyilván, ha akarom, akkor megoldom, de az nagyon fájt volna neki, így "megadtam magam".
Emellett jár önvédelemre, így pl ha elkapja az ujjam, és nem vagyok elég gyors pillanatok alatt térdre kényszerít, pusztán azzal, hogy szinte törésig feszíti az ujjam, vagy a nyakamnál ránt a földre.
10-15 kilóval könnyebb, de ha azt beleadja a mozdulatba, akkor bőven képes meglepetéseket okozni :)
35ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!