Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök/barátotok lefekszik hamarabb aludni ti mit csináltok ha nem vagytok még álmosak?
És te miért is vagy egy éretlen hisztigép mellett?
Én szoktam hamarabb elaludni. Párom a telefonján játszik, vagy netezik ilyenkor lefekvése előtt. Nálunk ez nem téma.
Nagylány vagyok már, nem kell altatni :D
Egyébként, a párom néha marad még a nappaliban psezni, vagy az ágyban netezik még.
Ha ő fekszik hamarabb én sorozatot nézek, olvasok, zenét hallgatok. Együtt élünk, szeretjük egymást, de hagyunk teret a másiknak.
Az évèt sem tudom mikor feküdtünk le utoljára egyszerre aludni 😅
99%-ban én fekszek le előbb, ő gépezik még
Hisztis 3,14 csa.
Az még érthető, hogy zavarja ha mellette fény van és nem örül neki, de akkor miért nem hagy kimenni. Nem vagy te óvodás, hogy kötelező alvás legyen amikor anyuci megparancsolja.
Kérdésre válaszolva: csinálom amihez kedvem van amíg őt azzal nem zavarom.
Ha a párom alszik el előbb, akkor én még tabon netezgetek, videózom, nem zavarja. Persze nem ordít róla a zene meg stb.
Viszont azt én kifejezetten imádom, ha én alszom előbb, ő pedig még tv-zik vagy telefonozik mellettem. Akkor olyan biztonságban érzem magam, hogy vigyáz az álmomra és sokkal jobban alszom :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!