Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rinyálni akarok,illetve sajnáltatni magam,de egyszerűen tényleg nem értem.

Azt tapasztalom,hogy a velem egykorú lányokat semmi más nem érdekli csak a bulizás,piálás,baszás.(Félreértések elkerülése végett ugyanezt gondolom a fiúkról is.)

Egyszerűen nem találok olyan lányt akivel el lehetne értelmesen beszélgetni és esetleg valami értelmesebb programot is csinálni.

Engem pl. sokkal jobban leköt egy normális beszélgetés,egy pohár sör mellett vagy akár egy mozi stb...

20/F

2019. jan. 1. 23:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
Csak málnás ne!
2019. jan. 2. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez bennem is sokszor felmerult mar.Itt vagyok 20 evesen 1,5 eve szinglikent es nem azert nincs parom mert elviselhetetlen vagyok(bar ki tudja:D) hanem akàrkivel randizgattam az elmult 1 evben a beszelgetesunk kimerult a buli es pia temanal.na meg a “randi” is mindig kocsmazas volt,amivel nincs bajom mert tenyleg a legjobb egy sor mellett elbeszelgetni..amugysem egy prud p?csa vagyok aki nem szeret bulizni meg bqszni :D csupan kicsit tagabb az erdeklodesi korom.par honapja kb mar fel is hagytam az ismerkedessel.Egy ideig azt hittem csak en vagyok szerencserlen,meg hogy a 20-26 eves fiuk “gyerekesek” meg es csak a bulirol szol az eletuk.de nem,sajnos ez van.(maradok macskas neni)

Azert remenykedem meg hogy talalok vegre egy fiut,akivel lehet programokat szervezni es nem csak atbqaszni/bulizni ejszakakat hanem atbeszelgetni is...

20/L

2019. jan. 2. 01:25
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Amúgy nem tudom, hogy minek kellett lepontozni, én nem a saját generációmra gondoltam, hogy akik 14-15 évesen vesztették el, azok nem lehetnek ma normális, direkt írtam is hogy a mai tinédzser generáció, ami pont ehhez a sráchoz tartozna jobban, hogy ők nem tudják kezelni ezt az egész helyzetet.

Amúgy meg ha tinipitsák pontoztak le, ez felnőtt kategória, el lehet innen húzni :)

2019. jan. 2. 02:31
 14/23 anonim ***** válasza:

A veled egykorú fiúk többségét is, nyugodj meg.

Most komolyan a szádba kell rágnom 20 éves felnőtt férfi létedre, hogy nem, nem minden lány ilyen, ahogy nem minden fiú, csak egyszerűen sok ember szereti elnyomni a benne lévő mély ürességet és a haszontalan senkiség fogalmát ilyen ingerfokozó szarokkal? Mert ez a lényege. Iparágak épülnek arra, hogy a nem létező önbizalmunkat tuningolják és hogy segítsenek elbaszni azt az időt, amit fejlődéssel tölthetnénk: bulizás, mindenféle szer, ami elnyomja a valóságot, egyéjszakások halmozása, mert a fejekben az a tévhit él, hogy ha minél több embernek kellesz, szuper vagy, közben elfeledve a tényt, hogy a rosseb sem maradna melletted, mert senkit sem tudsz/akarsz megtartani, sorozatok, filmek végtelen sora, mert hidd el, annak sincs sok értelme... Ha nem tűnt volna fel.

Mielőtt mindenki butthurt lesz: szoktam bulizni, szoktam inni, szoktam szexelni és szoktam sorozatot is nézni. Viszont bocs, de tényleg azt látom, hogy ezek a dolgok a korosztályunk nagy részében nem szabadidős tevékenységek, amiknek néha van itt az ideje, hanem egy pótcselekvésekről és a magunkkal való szembenézés/cselekvés elodázásáról szóló (szar) élet szükséges kellékei. Egy érzelmileg és lelkileg fejlett, elfoglalt embernek ilyenre nincs ideje és kedve sem olyan gyakorisággal, ahogy a többség tolja. Lehet ezen megsértődni, lehet lepontozni, földhöz is verhetitek magatokat, akkor sem lesz normális, hogy valakinek ebből állnak a napjai és minden héten ki van ütve.

Nem, nem kérek privit, nem akarok ismerkedni.

2019. jan. 2. 05:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem minden lány ilyen és nem feltétlenül lesz jobb, ha idősebb lesz, ha az valaki szeret inni és bulizni, az 40+ évesen is el fog menni inni és bulizni, legfeljebb nem olyan helyre, ahová tiniként járt, hanem a korabeli barátaival. Az sem biztos, hogy te mondjuk 25 évesen meg tudsz majd barátkozni a gondolattal, hogy az akkorra már érett, felnőtt barátnődet előtte 8-10 évig folyamatosan más pasi dugta minden buliban, mert neked más az értékrended. Nem is kell ilyesmit elfogadnod, simán találhatsz hozzád illő párt. Én személy szerint nem járok bulizni, nem is voltam még soha, alkoholt nem iszom, úgyhogy ha valaki sörözés mellett akar beszélgetni, azt vagy lemondom, ha tudom, hogy erőszakoskodni fog, hogy én is igyak, vagy iszom egy üdítőt. Szűz is vagyok még, de nem hiszem, hogy ezek miatt jobb ember lennék, mint azok, akik másképp élnek, mint én. Nem érzem magam emiatt különlegesnek, több barátnőm is van, aki hozzám hasonló értékrendet képvisel és nem, nem mi vagyunk az egyetemen a dagadt, pattanásos, zsíros hajú lányok, akik amúgy sem kellenének senkinek és nem vagyunk vallási fanatikusok, apácák vagy egyebek sem. Igaz, hogy akinek sarka katánál vagy bármelyik instán picsító cicababánál kezdődik egy "szép nő", az nehezen fog mondjuk engem észrevenni a felkötött hajammal és a kötött pulóveremmel, smink nélkül, de ez hadd ne legyen már az én problémám.
2019. jan. 2. 08:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintük így emancipálódnak.
2019. jan. 2. 08:40
 17/23 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok csak őket nem a buliban találod meg egyértelműen :D

Én is ilyen vagyok

2019. jan. 2. 13:59
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem a sör a lényeg,legyen akkor narancslé vagy amit akarsz.

Nekem tényleg csak az a problémám,hogy többre tartják az az esztelen vedelést,bulizást egy normális beszélgetés él vagy programnál.

És ne gondolja azt senki,hogy prűd vagyok.

Nincs problémám azzal,hogy valaki iszik csak a mérték a gond.

Meg komolyan ha valakinek minden hétvégén a buli,pia,sex a program akkor azzal mit kezdjek?

Én egyszerűen nem értem,hogy 20-25 évesen hogy a francba nem lehet már lehiggadni.

Sajnos hiába írják itt,hogy nem mindenki ilyen,nekem az a tapasztalatom,hogy igen.

Akár a korábbi osztálytársaimat megnézem,akár egy teljesen idegen lányt mindegyik ezt csinálja.

2019. jan. 2. 14:25
 19/23 anonim ***** válasza:

19 vagyok, szóval félig gondolom beleesek a korosztályodba. Én csak hírből hallottam olyanról, akit csak az általad említett dolgok érdekeltek... Valószínűleg azért, mert engem egyáltalán nem ezek izgatnak. (A bulizást sosem szerettem, nem vagyok az a táncoslábú iszákos fajta, bár nem vetem meg az alkoholt, csak nem értem, mi a jó az állandó lerészegedésben - tegye az, aki akarja, de engem senki ne "hajszoljon" bele... A szex meg kapcsolaton belül, monogám formában gondolom, nem meríti ki a "bszás" fogalmát...)

Nem tudom, neked milyen lányok tetszenek, hol ismerkedsz stb, de én valahogy nagyon nem azt látom, hogy csak ilyen lányok volnának, vagy hogy egyáltalán sok ilyen vam...

2019. jan. 2. 15:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Én 20 éves lány vagyok és engem most csak az érdekel, hogy megtudjam csinálni az angol nyelvvizsgát és, hogy egyszer majd logisztikai mérnök legyek :D amúgy nem szeretek bulizni és inni se
2019. jan. 2. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!