Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frusztrál a testem párkeresésnél?
Az van h van rajtam felesleg. Még a szülésnél jött fel és az évek során nem törődtem vele. De tavaly elkezdtem foglalkozni magammal és leadtam 10kg. DE a hasamon a bőr megnyúlt és most lóg, szóval csúnya. Még le kellene adnom még 10 kg-ot de akkor még csúnyább lesz. Plasztikáztatni kellene de, nincs rá pénzem. Hiába az edzés a diéta az sajnos nem fog eltűnni magától. És zavar nagyon. Volt pár férfi akinek tetszettem de egyszerűen nem tudom rávenni magam hogy több legyen mint egy kis flört vagy csevegés. Bele se merek gondolni hogy esetleg testiségre kerüljön a sor. Tudom h ruhában jól nézek ki és még csinosabb leszek de a felesleges bőr nagyon frusztrál.
Hogyan lehetne ezen túllépni vagy mit lehetne tenni ?
köszönöm a biztatást :)
és a tippeket is
sajnos nem vagyok hitelképes, és ha igen, sem vennék fel hitelt erre sose ...(egyedülálló anya gyerekkel albérletben)
ha ténylegesen TB-re meg lehet csinálni, akkor abban benne lennék, mert tényleg csúnya :(
Nem mindegy, hogy milyen intenzitással fogysz le, mert a bőr képes követni, ha nem túl gyors a súlyvesztés.Figyelmet kell fordítani a vitaminbevitelre, amik a bőrt támogatják, például az E vitamin.
Én így hallottam, szerintem nézz utána.Azt mondják heti fél kiló fogyás az ideális, úgy érdemes belőni a kalóriadeficitet.
Először is akkor nézz utána pontosan, orvostól, van-e lehetőség tb támogatásra, az a legegyszerűbb. Egyébként ha ha már a felét támogatják, akkor nem annyira drága,szerintem 300 ezer forintnál nem több, az meg azért nem annyira sok szerintem az eredmény érdekében.
Ha pedig nem, akkor muszáj leszel elmondani a férfinak, ha oda kerül a sor, hogy ez van. Más opció nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!