Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Frusztrál a testem párkeresésnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frusztrál a testem párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Az van h van rajtam felesleg. Még a szülésnél jött fel és az évek során nem törődtem vele. De tavaly elkezdtem foglalkozni magammal és leadtam 10kg. DE a hasamon a bőr megnyúlt és most lóg, szóval csúnya. Még le kellene adnom még 10 kg-ot de akkor még csúnyább lesz. Plasztikáztatni kellene de, nincs rá pénzem. Hiába az edzés a diéta az sajnos nem fog eltűnni magától. És zavar nagyon. Volt pár férfi akinek tetszettem de egyszerűen nem tudom rávenni magam hogy több legyen mint egy kis flört vagy csevegés. Bele se merek gondolni hogy esetleg testiségre kerüljön a sor. Tudom h ruhában jól nézek ki és még csinosabb leszek de a felesleges bőr nagyon frusztrál.

Hogyan lehetne ezen túllépni vagy mit lehetne tenni ?

2019. jan. 1. 16:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Majd még az hogy fog frisztrálni, mikor rájössz, hogy a gyerek mennyivel komolyabb akadály
2019. jan. 1. 16:14
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Első,tök€letesen igazad van.
2019. jan. 1. 16:17
 3/15 A kérdező kommentje:

a gyerek nem volt akadály soha sem ...

de a testem igen

erre keresek megoldást

2019. jan. 1. 16:19
 4/15 Andi80018 ***** válasza:
77%
Én a helyedben elmennék a háziorvoshoz, és megérdeklődném, nem lehetséges-e, hogy valamennyi részét téríti a tb. Ilyen esetek is vannak. Azt a felesleges 10 kg-ot pedig diétával és edzéssel add le, az izomnövekedéssel kompenzálódik a problémás rész is.
2019. jan. 1. 16:29
 5/15 A kérdező kommentje:

köszi de a hasamról nem fog összemenni a bőr :D

és edzés diéta megvan ...

pont azért akarok lassan fogyni h legyen ideje a bőrnek regenerálódni

de a hasamon nem ez van

[link]

ilyen most

2019. jan. 1. 16:33
 6/15 Andi80018 ***** válasza:
77%
Igen, ez durva. Ezzel szerintem simán el tudsz menni megérdeklődni, nem téríti -e a tb valamennyi részét. Sőt, én már rég elmentem volna.
2019. jan. 1. 16:37
 7/15 Andi80018 ***** válasza:
77%
2019. jan. 1. 16:39
 8/15 A kérdező kommentje:

-Fogyás előtt a páciens testtömeg indexe (BMI) 35 feletti.

-A fogyás után legalább 10-zel csökkennie kell ennek a testtömeg indexnek (BMI-nek).

-Ezt, a csökkent testsúlyát pedig, legalább fél éven keresztül kell a páciensnek igazoltan tartania.

nem tudom igazolni a BMI-m az első körös fogyás előttről...

szerintem az megvan már de ha nem akkor ez év végére meglesz

magyarán minimum 1 év mire bármi lehetséges ...

hát neki kellene állni h pl milyen igazolás kellene ...

2019. jan. 1. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
19%

A gyerek sosem volt akadaly, mint tapasztaltam, se anyukamnal se masnal. Sorban alltak a ferfiak... :D

az elso ket hozzaszolo meg gyerek lehet, max ugyanis egy gyereknek akadaly egy masik gyerek ;)

2019. jan. 1. 17:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező sajnos nem tudok segíteni. Viszont jártam már anyukával...és gyorsan le tudott cserélni. Szóval nem mindenkinél akadály a gyerek. Viszont ez a has,igen gáz. Ne a pasik miatt,magad miatt csináltasd meg. Bár hitel ellenes vagyok,még talán ez esetben bevállalnék 18 hónapot.
2019. jan. 1. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!