Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem frusztrál az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem frusztrál az hogy amikor ilyen jó idő van akkor nagyon sok szexi lengén öltözött lány mászkál a városban és nem lehet egyik sem a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés olyanoknak szól akik olyanok mint én hogy nem tudnak csajozni. Helyes sem vagyok és kommunikálni sem tudok velük. Én ma annyi jó csajt láttam hogy már azt hittem besírok, mert tudom hogy nekem sose lesz nőm. És mielőtt leszóltok nekem az átlagosak is tetszenek illetve nagyon sok féle lány tetszik szóval nem plazacicakra vagyom. Ti ezt hogy dolgozzatok fel?? Leszólítani sem merem őket meg gondolom ez utcán nem szokás, nem tudom mi tortenne. Nem kérem hogy sajnaljatok de mar tényleg olyan szarul vagyok hogy az valami hihetetlen. Gondoltam megkerdezek másokat hogy ők is ereznek e hasonlót. Nagyon rossz erzesek kavarognak bennem.

2018. ápr. 12. 16:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
20%

Pont ma gondoltam erre. Es igen...elegge felhuz.

De leszarom. Probalom leszarni. Nem nagyon megy. Szeretnek valakit magam melle, de nincs senki sem. Es frusztral mar, es kezdek nogyulolove vallni.

2018. ápr. 12. 16:27
 2/24 anonim ***** válasza:
25%

"A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van."

Ezt megszívtad.

:(

2018. ápr. 12. 16:31
 3/24 Bence_ ***** válasza:
15%
Ismerős, valóban nagyon vacak érzés.
2018. ápr. 12. 16:35
 4/24 anonim ***** válasza:
28%
Én nőként vagyok hasonlóképpen. :(
2018. ápr. 12. 16:36
 5/24 anonim ***** válasza:
23%
Tenyleg egy csomo szep lany van. :( de eselyem sincs naluk mert ronda vagyok :/
2018. ápr. 12. 16:42
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ilyen időben max az frusztrál, mikor bent kell rohadnom a melóban, ahelyett, hogy inkább kirándulni mennék és fotóznék. :D
2018. ápr. 12. 16:47
 7/24 anonim ***** válasza:
40%
10-20.000-ért lazán megkaphatsz egyet rosszlányokon, ha annyira vágysz rájuk :D
2018. ápr. 12. 16:51
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem valahogy nem foglalkoztat az ilyesmi. Lehet,hogy már nincsenek érzéseim,vagy csak beletörődtem,hogy nekem esélyem sincs? Komolyan, ha meglátok egy csinos nőt,maximum annyi jut eszembe,hogy jól néz ki,de semmi rossz érzés nincs bennem,hogy nem lehet az enyém. Évekkel ezelőtt más volt a helyzet,akkor valamennyire bosszantott, de akkor is inkább az bosszantot,ha az a lány nem lehet az enyém,aki iránt éreztem valakit. Egy random csinos nő az utcán nem nagyon kavarta fel az érzéseim.
2018. ápr. 12. 16:53
 9/24 anonim ***** válasza:
52%
Én nem nyìgok teszek a bajom ellen.
2018. ápr. 12. 17:07
 10/24 anonim ***** válasza:
16%
Bár zavar még néha,de alapvetően megszoktam már ezt.Haverokkal kidumáljuk, és megyünk tovább ennyi.Valamelyik nap egy feltűnően szép csaj jött oda,persze tudtuk hogy érdekből, mi másért... De segítettünk neki,és ment is tovább természetesen,ennyi.
2018. ápr. 12. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!