Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem frusztrál az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem frusztrál az hogy amikor ilyen jó idő van akkor nagyon sok szexi lengén öltözött lány mászkál a városban és nem lehet egyik sem a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés olyanoknak szól akik olyanok mint én hogy nem tudnak csajozni. Helyes sem vagyok és kommunikálni sem tudok velük. Én ma annyi jó csajt láttam hogy már azt hittem besírok, mert tudom hogy nekem sose lesz nőm. És mielőtt leszóltok nekem az átlagosak is tetszenek illetve nagyon sok féle lány tetszik szóval nem plazacicakra vagyom. Ti ezt hogy dolgozzatok fel?? Leszólítani sem merem őket meg gondolom ez utcán nem szokás, nem tudom mi tortenne. Nem kérem hogy sajnaljatok de mar tényleg olyan szarul vagyok hogy az valami hihetetlen. Gondoltam megkerdezek másokat hogy ők is ereznek e hasonlót. Nagyon rossz erzesek kavarognak bennem.

2018. ápr. 12. 16:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
De jót mulatok az ilyen szánalmas embereken...😂😂😂
2018. ápr. 12. 17:20
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
11igazad van. :)) Sìrni egyszerűbb mint tenni ellene
2018. ápr. 12. 17:23
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen esetekben miért gondoljátok automatikusan azt, hogy nem próbálnak tenni a dolog ellen az érintettek? :O
2018. ápr. 12. 17:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Próbálok számtalan társkeresőre be regisztráltam de nem sikerül barátnőt találni, diszkóba nem járok nincs kivel. Utcán meg csak nem szolithatom le a lányokat szerintem nem örülnének neki, nagyon szar az élet
2018. ápr. 12. 17:32
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha valaki lengén öltözik, az már automatikusan szexi lesz?
2018. ápr. 12. 17:55
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Talán nem kéne úgy állnod a világhoz, hogy neked jár nő csak úgy.
2018. ápr. 12. 18:14
 17/24 A kérdező kommentje:
Mi az hogy csak úgy?? En teszek érte, vagy akkor áruld mar el a megoldást hogy akkor mit csináljak. Na mit tegyek akkor?? Nem beszologatni kell hanem akkor mondjatok a megoldást.
2018. ápr. 12. 18:21
 18/24 anonim ***** válasza:
24%
15ös ....tudod van amikor a ruha ápol és eltakar.
2018. ápr. 12. 18:32
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem lehet egyik sem a barátnőd? Ha már eleve lemondasz róla......

ne légy negatív!

2018. ápr. 12. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
A 11-es és a hozzá hasonlókat bírom, azt hiszik,hogy az ember nem is próbálkozik, nem utasították el számtalanszor, csak biztos magában eldöntötte,hogy neki nem jöhet össze egy nő sem. Én is próbálkoztam annak idején,nem egy társkeresőn voltam fent, nem egy lánynál próbálkoztam személyesen is, "randik" is voltak, baráti körben levő lányokkal is volt dolgom. Még sem alakult ki normális kapcsolat. Ezt nem sírásnak szánom,mert egy ideje valahogy nem érdekel a párkapcsolat, csak a tisztán látás miatt írtam le.
2018. ápr. 12. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!