Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem frusztrál az hogy amikor ilyen jó idő van akkor nagyon sok szexi lengén öltözött lány mászkál a városban és nem lehet egyik sem a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés olyanoknak szól akik olyanok mint én hogy nem tudnak csajozni. Helyes sem vagyok és kommunikálni sem tudok velük. Én ma annyi jó csajt láttam hogy már azt hittem besírok, mert tudom hogy nekem sose lesz nőm. És mielőtt leszóltok nekem az átlagosak is tetszenek illetve nagyon sok féle lány tetszik szóval nem plazacicakra vagyom. Ti ezt hogy dolgozzatok fel?? Leszólítani sem merem őket meg gondolom ez utcán nem szokás, nem tudom mi tortenne. Nem kérem hogy sajnaljatok de mar tényleg olyan szarul vagyok hogy az valami hihetetlen. Gondoltam megkerdezek másokat hogy ők is ereznek e hasonlót. Nagyon rossz erzesek kavarognak bennem.2018. ápr. 12. 16:23
21/24 anonim válasza:
"En teszek érte, vagy akkor áruld mar el a megoldást hogy akkor mit csináljak. Na mit tegyek akkor??"
Épp ez az. Nem tudsz semmit tenni. Mert egy másik emberről van szó. Tehetsz egy csomó mindent jobb munkáért, menő kocsiért, bármilyen anyagi dologért, mert azok dolgok, meghatározott értékkel.
Azt kell elfogadnod, ami sokaknak nehéz, hogy a nőknek is van akaratuk. És ha nem akarnak téged, állhatsz fél lábon is. Nincsenek feladatok, amiket teljesíteni kell, és akkor az öledbe hullik egy punci.
22/24 anonim válasza:
Huszonkettes. Ettől még nem kapott arra választ, hogy hogyan tudja "elcsavarni" egy lány fejét, csak hurrogjátok, hogy de próbálkozni, de ha egyszer nem kell senkinek (sajnos) akkor szegény mit tehet? Erre ti sem tudtok válaszolni szóval addig inkább ne szólaljatok meg, inkább örülnétek, hogy nektek szerencsétek van, de nem ti még belerugdaltok férfitársainkba.
23/24 anonim válasza:
Szerintem pedig a legjobb tanács, ha úgy áll a nőkhöz, de inkább minden embertársához, hogy az nem tartozik neki az égvilágon semmivel, és nem kap 100 felülésért meg egy normális viselkedésért ajándékot senkitől.
24/24 A kérdező kommentje:
Tudjuk hogy van saját akaratuk, bebszna ha nem lenne. De te ulolso bszod olyan hülyeségeket írsz hogy az nem igaz, csak kötekedni akarsz. Én nem írtam olyat hogy nekem csak úgy jár nő.
2018. ápr. 13. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!