Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz elfogadni, hogy a minőséget meg kell fizetni?
Miért ringatja álomvilágban magát sok pasi, és hiszi azt, hogy lesz jó nője, pláne tartós kapcsoltra, ha nincs pénze?
Jó kocsi, jó lakás, minőségi élelmiszer, minőségi műszaki cikkek,...ezek mind pénzbe kerülnek! Akkor a minőségi szex, egy pompás nővel miért hiszed, hogy ingyenes?
(TUDOM!!! Ez a GYIK-en lévő hölgyeket nem érinti, hiszen ők mind az igaz szerelmet keresik és az itteni pasikat sem, mert ők pénz nélkül is modell csajokat szednek fel.)
Már bocs de mi neked ebben a minőség...max ha egy qrvával akarsz együtt élni akit meg lehet venni/fizetni, nem pedig egy nővel aki ugyanúgy lehet "minőségi" és még érzelmei is vannak... Jéééé
Én jó nőnek számítok, és nem nagyon bírom mikor valaki rögtön a pénzével meg a státuszával hozakodik elő. Volt már példa nem egyszer arra h be is fejeztem az ismerkedést mikor random első randin közölte h mennyi a fizetése.. Kit érdekel???
A mostani barátomnak semmi pénze, de megbízható, mindig számíthatok rá és szorgalmas. Nagyon szeretem.
Teljesen igazad van. Mindenki keresgessen a saját kategóriájában. Ha valaki egy "pompás" nőt akar, akkor mutasson is fel valamit.
(Nem mellékesen a "pompás" nők egy jó nagy rakás szarral érnek fel az ágyban mutatott teljesítményük alapján. Csak fekszenek, mint egy kidőlt fatörzs.)
"Mert ez nekem úgy hangzik, hogy ha a pasi pénzes, az cserébe meg akarna erőszakolni."
Már miért akarna bárki megerőszakolni ? Ha pénzért szexelsz, az nem erőszak. Ha nem akarsz szexelni a másik pedig ennek tudatában kényszer alkalmazása által szexel veled, akkor lettél megerőszakolva.
32/f
"Érdekes, hogy az itteni pasik mennyire tiltakoznak ez ellen, miközben ők hirdetik, hogy a férfinek a kor és az egzisztencia, a nőnek a szépsége és fiatalsága az értéke. Láttatok már jómodú férfit csúnya, kövér, öreg nővel? Az itteni pasik is amint lenne pénzük, egyből felhasználnák, hogy jónőt szerezzenek maguknak."
A nők pedig tömegével írják a "mennyim legyen, hogy csajom legyen ?" kérdések alá, hogy nem kell egy peták sem. Ide akkor csak öregek, buták és csúnyák járnak ? :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!