Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, ha sosem tetszel azoknak a nőknek, akik neked tetszenek?
Sok olyan pasit ismerek aki dagadtan is azt hiszi hogy miss Hungary illik hozzá.
Mindig ezzel van a baj! Vannak kategóriák . Hasonló hasonlót kap. Aki jobbat szeretne mint ami ő maga , az gyakran 30 évesen is egyedül van.
Én talán szidtam a nőket?
A kérdés inkább az elfogadás pszichológiai módszereire irányul. Lehet, hogy inkább abba a témakörbe kellett volna kiírnom.
Félre értesz, én általánosságban írtam, hogy így, nem rád utaltam. De vannak itt ilyenek és nem könnyítik meg a saját dolgukat.
Amúgy ha működő módszerre vagy kíváncsi, én önmagamon dolgozom. Nem azért, hogy tetsszem ezeknek a férfiaknak, hanem konkrétan önmagammal vagyok egy izgalmas kapcsolatban. Önfejlesztő dolgokat olvasok, edzem, (nem alakformálást hanem mást, aminek "eredménye" van számomra) meditálok, célokat tűzök ki, elérem őket. Igazából jól elvagyok, a vad, kölcsönös szerelem meg vagy jön, vagy nem.
Nem kell elfogadnod ha nem akarod. Viszont akkor dolgozz magadon, fejleszd azt ami szerinted a gyengébb részed hogy minnél jobb lehess, önmagadhoz mérve.
Az én életemben is van egy csomó dolog aki nem tetszik. És mivel nehezen fogadom el ezeket inkább magamat és a körülményeimet fejlesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!