Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiság, a nőknek miért kell elfogadni, a pasik miért ugatják le fordítva? Szex 3-asban?
Most olvastam itt egy kérdést, miszerint egy csaj ki akarja próbálni 3-asban a szexet (2 pasi meg ő a felállás) és a pasi nem tudja mi tévő legyen, erre olyan válaszokat kapott h kuka a csaj meg dobja ki és hasonlók.
Viszont amikor a pasi akarja 3-asban (2 csaj meg ő) akkor ezt minden férfi támogatja, meg a nők vannak leugatva, hogy mi az hogy nem megy bele és stb.
Legalábbis nagy általánosságban ezt veszem észre/látom. Az a kérdésem, hogy miért??? A pasiknak mindent teljesíteni kell a nők meg fogják be a szájukat? :D Ha a nő akar valamit akkor szintén csitt?! :D
(Én még nem csináltam 3-asban és nem is tervezem, csak ez tényleg kíváncsiság most 20/L)
Tudod te, kik válaszolgatnak itt, baaszd meg? :DD
Eleve miféle kapcsolat az, ahol oké a 3-as??
Nemrégen olvastam valahol, hogy azért nem, mert nem szeretnék ha összeérne a ...ük.
Ezzel egyetértek ☺.
Nem csak most vettem észre, csak most van pár unalommal tele percem hogy kíváncsiskodjak :D És mivel éppen volt egy ilyen kérdés felkeltette az érdeklődésem.
Én nem tudom kik válaszolgatnak itt, gondolom azért vannak normális emberek is.
Nekem sem férne bele a 3-as, de most ha feltételezzük hogy mégis, akkor sem értem azt amit már leírtam 1x...
én már beszélgettem erről a barátnőmmel és ő azt mondta h ha mindenképpen választania kéne ő a 2 lány 1 fiú felállást választaná.
ez egyébként logikus. a nőkben amúgyis van egy kis leszbikus hajlam. ezenkívül ők szex közben gyengédségre vágynak, ez pedig általában nem az h 2 f .sz van benned. persze kinek mi. van csaj aki 2 fiúval akarja de sztem ez a ritkább.
gondolom amúgy biológiailag is, ha 2 nőt megdug az alfahím, az milyen jó már, de 1 nőt ketten megdugni mi értelme?
Mert vannak férfiak aki azt képzelik hogy ők felsőbbrendűek, és nekik mindent szabad, a nőknek meg semmit..
Szerinted az miért van hogy ha egy pasi sok nővel volt, akkor az hú de menő (már akinek)
De ha egy nő volt sok pasival akkor le ri..bancozzák..
ugyan az...
NINCS alapból leszbikus hajlam a nőkben, és aki szerint ez tény, az sötét mint az éjszaka és már értem, miért veregetik hátba az ilyenek egymást a 2 nő egy férfi felállással kapcsolatban.
Vannak nők akik öklendeznek a pina látványától, de már az is épp elég hogy csak nem izgulnak fel rá, és akkor jön a teremtés koronája, aki megmondja neki hogy drágám benned van leszbi hajlam csak még nem tudod, de nem kényszerítheted rám hogy egy másik faszt érintsek akár csak véletlenségből is, mert hát meg kell értened hogy undorít.
Itt arról van szó a mértéktelen hímsovinizmus mellett, hogy egyes képviselői az erősebbik nemnek még agyhalottak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!