Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kíváncsiság, a nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiság, a nőknek miért kell elfogadni, a pasik miért ugatják le fordítva? Szex 3-asban?

Figyelt kérdés

Most olvastam itt egy kérdést, miszerint egy csaj ki akarja próbálni 3-asban a szexet (2 pasi meg ő a felállás) és a pasi nem tudja mi tévő legyen, erre olyan válaszokat kapott h kuka a csaj meg dobja ki és hasonlók.

Viszont amikor a pasi akarja 3-asban (2 csaj meg ő) akkor ezt minden férfi támogatja, meg a nők vannak leugatva, hogy mi az hogy nem megy bele és stb.

Legalábbis nagy általánosságban ezt veszem észre/látom. Az a kérdésem, hogy miért??? A pasiknak mindent teljesíteni kell a nők meg fogják be a szájukat? :D Ha a nő akar valamit akkor szintén csitt?! :D

(Én még nem csináltam 3-asban és nem is tervezem, csak ez tényleg kíváncsiság most 20/L)

2014. jún. 1. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

de van. a nők sokkal könnyebben elfogadják egy női test látványát mint egy férfi egy másik férfiét.

te hány (hetero) férfit láttál már, aki megnéz egy másik férfit, csak úgy, az utcán? esetleg a haverjáról kijelenti hogy szép? a nők között mindegyik ezt csinálja

és hány fiú fogja meg a másik kezét, mennyire gyakori az ölelkezés, puszilkodás stb férfiak között?

bizony a nőkben kialakult a hajlam mert régen hosszú hetekre egymásra maradtak... amíg a férfiak vadásztak

2014. jún. 2. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:

marhaság... nincs minden nőben leszbikus hajlam. Amit leírtál az nem az.

Az én férjem is megadna mindent azért, hogy egy másik lánnyal lásson játszani...de bennem ez undort kelt. Semmi bajom a leszbikusokkal, melegekkel, csak engem hagyjanak és akkor nincs gond:)

A férjem pl hozzá se érne a másik csajhoz. Azt akarná hogy én legyek vele.....hát ki van zárva.

Ha a férfi elvárja a nőtől a hármast úgy ahogy ő szeretné, akkor a nő is kapja meg a dolgot úgy ahogy ő szeretné. Vagy maradjanak a vaníliaszexnél. Ennyi. Mert az úgy nem buli ha csak az van amit a pasi akar...

2014. jún. 2. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!