Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiság, a nőknek miért kell elfogadni, a pasik miért ugatják le fordítva? Szex 3-asban?
Most olvastam itt egy kérdést, miszerint egy csaj ki akarja próbálni 3-asban a szexet (2 pasi meg ő a felállás) és a pasi nem tudja mi tévő legyen, erre olyan válaszokat kapott h kuka a csaj meg dobja ki és hasonlók.
Viszont amikor a pasi akarja 3-asban (2 csaj meg ő) akkor ezt minden férfi támogatja, meg a nők vannak leugatva, hogy mi az hogy nem megy bele és stb.
Legalábbis nagy általánosságban ezt veszem észre/látom. Az a kérdésem, hogy miért??? A pasiknak mindent teljesíteni kell a nők meg fogják be a szájukat? :D Ha a nő akar valamit akkor szintén csitt?! :D
(Én még nem csináltam 3-asban és nem is tervezem, csak ez tényleg kíváncsiság most 20/L)
de van. a nők sokkal könnyebben elfogadják egy női test látványát mint egy férfi egy másik férfiét.
te hány (hetero) férfit láttál már, aki megnéz egy másik férfit, csak úgy, az utcán? esetleg a haverjáról kijelenti hogy szép? a nők között mindegyik ezt csinálja
és hány fiú fogja meg a másik kezét, mennyire gyakori az ölelkezés, puszilkodás stb férfiak között?
bizony a nőkben kialakult a hajlam mert régen hosszú hetekre egymásra maradtak... amíg a férfiak vadásztak
marhaság... nincs minden nőben leszbikus hajlam. Amit leírtál az nem az.
Az én férjem is megadna mindent azért, hogy egy másik lánnyal lásson játszani...de bennem ez undort kelt. Semmi bajom a leszbikusokkal, melegekkel, csak engem hagyjanak és akkor nincs gond:)
A férjem pl hozzá se érne a másik csajhoz. Azt akarná hogy én legyek vele.....hát ki van zárva.
Ha a férfi elvárja a nőtől a hármast úgy ahogy ő szeretné, akkor a nő is kapja meg a dolgot úgy ahogy ő szeretné. Vagy maradjanak a vaníliaszexnél. Ennyi. Mert az úgy nem buli ha csak az van amit a pasi akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!