Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, ha sosem tetszel azoknak a nőknek, akik neked tetszenek?
A hozzám illőség alatt a manapság elterjedt saját "kategóriát" értem. Nem szeretem ezt a nézetet, de gondoltam így több ember megérti a kérdésem.
Vagyis eleve olyan nőknél próbálkozom az ismerkedés során, akik nem haladják meg a külső szintemet. És ez most az ismerkedés elejére értendő. Vagyis ezernyi belső szempont is szűrő lesz majd mielőtt valaki rám fogja, hogy csak a külsőre megyek.
11es ezt kinek szántad? Bár akárkinek is biztos szuper képességek birtokában lehetsz, hogy néhány sor alapján ilyen következtetéseket vonsz le.
Szerintem itt két lehetőség létezik:
1. Ha komolyan sosem tetszel azoknak a nőknek, akiknél próbálkozol (és itt nem arra gondolok, hogy nem jönnek össze veled, hanem arra, hogy taszítod őket, egy randi erejéig sem állnának le veled, se semmi), akkor rosszul lövöd be azt, hogy ki illik hozzád.
2. Önbizalomhiányból gondolod azt, hogy nem tetszel nekik, ez megnehezíti a helyzeted. Nem tudom, hogy miben merültek ki az eddigi próbálkozásaid.. ha nem is jön össze veled a nő, attól még lehet, hogy tetszettél neki, de nincs oda érted, sokan az igazit keresik...
Talán roszul próbálkozol, pl. azt a benyomást kelted a nőben, hogy totál unalmas vagy, semmiről nem tudtok beszélni. Külsőtől eltekintve pl. én nem tudnék mit kezdeni olyan emberrel, akivel nem lehet beszélgetni, mert tele van gátlásokkal vagy ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!