Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni, ha sosem tetszel azoknak a nőknek, akik neked tetszenek?

Figyelt kérdés
Most nem az irreális elvárásokról van szó. Hanem hozzád illő embereknél való próbálkozásról.
2018. dec. 8. 15:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Te nem a hozzád illőkről beszélsz, hanem arról hogy a kutyának sem kellesz. Van különbség.
2020. júl. 4. 16:39
 12/25 A kérdező kommentje:

A hozzám illőség alatt a manapság elterjedt saját "kategóriát" értem. Nem szeretem ezt a nézetet, de gondoltam így több ember megérti a kérdésem.

Vagyis eleve olyan nőknél próbálkozom az ismerkedés során, akik nem haladják meg a külső szintemet. És ez most az ismerkedés elejére értendő. Vagyis ezernyi belső szempont is szűrő lesz majd mielőtt valaki rám fogja, hogy csak a külsőre megyek.

11es ezt kinek szántad? Bár akárkinek is biztos szuper képességek birtokában lehetsz, hogy néhány sor alapján ilyen következtetéseket vonsz le.

2020. júl. 4. 17:09
 13/25 anonim ***** válasza:
15%
Én olyanoknak sem tetszem, aki nekem nem tetszik. Nem mintha túl sokat érnék vele, de annyira jó lenne, ha legalább egy kövér, bajszos lány koslatna utánam, legalább mínusz 2-ről, mínusz 1-re nőne vele az önbizalmam.
2020. júl. 5. 04:36
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem itt két lehetőség létezik:

1. Ha komolyan sosem tetszel azoknak a nőknek, akiknél próbálkozol (és itt nem arra gondolok, hogy nem jönnek össze veled, hanem arra, hogy taszítod őket, egy randi erejéig sem állnának le veled, se semmi), akkor rosszul lövöd be azt, hogy ki illik hozzád.

2. Önbizalomhiányból gondolod azt, hogy nem tetszel nekik, ez megnehezíti a helyzeted. Nem tudom, hogy miben merültek ki az eddigi próbálkozásaid.. ha nem is jön össze veled a nő, attól még lehet, hogy tetszettél neki, de nincs oda érted, sokan az igazit keresik...

Talán roszul próbálkozol, pl. azt a benyomást kelted a nőben, hogy totál unalmas vagy, semmiről nem tudtok beszélni. Külsőtől eltekintve pl. én nem tudnék mit kezdeni olyan emberrel, akivel nem lehet beszélgetni, mert tele van gátlásokkal vagy ilyesmi..

2020. júl. 5. 14:36
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Valahogy úgy, hogy én elfogadom nőként, hogy nem azoknak a férfiaknak tetszem, akik nekem tetszenek. Nem könnyű, de muszáj.
2020. júl. 5. 16:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Sok rejszolással...
2020. dec. 30. 19:04
 17/25 anonim ***** válasza:
En mar ennel Egyebkent a legrosszabb az amikor ugy erzed megvalositod celjaid aztan ott alsz egyedul mint en.. az kicsit torok.. kaparo
2020. dec. 30. 20:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Ujra fogalmazom.. cel haz pipa cel nyaralo pipa cel auto pipa elkezded felujitani regebbi ingatlanokat amiket birtokba vettel itt tartok most de hogy ebbol rohadtul nem lesz tarssas kapcsolata az embernek na az is tuti majd eladom azt bekoltozok egy garzonba mert mi francert egymagamnak? Remelem ugy kezded felfogni kerdezo hogy miert rossz csak onmegvalositasra torekedni
2020. dec. 30. 20:35
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen. Örülök, hogy megosztottad a saját példád, hogy lássák nem minden az önmegvalósítás és annak elérésekor is lehet boldogtalan az ember egyedül. Én arra szeretnék rájönni, hogy lehetséges-e elfogadni a magányt. Én képtelen vagyok erre. És a nem őszinte kapcsolatokra is.
2020. dec. 30. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Szubjektív
2020. dec. 30. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!