Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen nem tudják elfogadni a szüleim, hogy van valakim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem azért, de nem akarok apáca lenni... Meg nem is vagyok már 15 éves, nem tudom mit gondolnak.
2018. nov. 28. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Kérdezd meg tőlük, hogy ők mikor kezdték, és hogy mit éreztek volna, ha velük kötekednek az ő szüleik azért, mert normális életet élnek. Egyébként lehet, hogy nem rosszindulatúak, csak féltenek, vagy képtelenek elfogadni azt, hogy felnőttél, és hogy egyszer ott fogod hagyni őket. Lehet, hogy túlságosan magukhoz akarnak láncolni téged, sajnos vannak ilyen szülők, akik rátelepszenek a gyerekeikre, és nem akarják engedni, hogy felnőjenek.
2018. nov. 28. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Már megint te,vagy tényleg ennyire lecseszettek a mai húszon 30 évesek,h anyu megtiltja a 20 28 éves kis lánynak h párja legyen.. 16 évesen is tök normális az ismerkedés párkapcsolat,nem h 20 on évesen,38 évesen fagyizni azért elengedik az ilyen életképteleneket..
2018. nov. 28. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Vannak olyan szülők, hogy jobb nem úhat húzni velük, de igazad van...
2018. nov. 28. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Minket úgy tartanak, mint egy általános iskolást az öcsémmel... Sőtvazt mondom, hogy most szigorúbban, mint akkor...
2018. nov. 28. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem meg azzal csesztetnek, hogy 20-on éves vagyok és nincs barátom...
2018. dec. 2. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!