Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma miért fontos a párkesresésb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma miért fontos a párkesresésben ennyire az anyagi helyzet?

Figyelt kérdés
Én még mindig nem értem, miért számít manapság ez? Nem is olyan régen, apámék fiatalkorában (tehát max 30 éve) még egy párnak az esküvőkor sem volt egy váltás ruhán kívül sokmindene, mégis összeházasodtak és jött a gyerek. Az evőeszközöket is nászajándékba kapták. Oké,tudom, ma később házasodunk, de ez nem teljesen magyarázza miért kell "késznek lenni" külön-külön a pár tagjainak olyan dolgokban amit együtt, közösen kellene felépíteni. (31/F)

2018. dec. 26. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:

Férfiként is azt mondom, hogy fontos az anyagi helyzet.

Nekem hosszú évekbe telt egzisztenciát teremtenem, mikor Pestre kerültem, nulláról kellett kezdenem. Pl. még mikróra sem volt pénzem, hónapok alatt kellett összekuporgatnom. Aztán most már átlag feletti fizetéssel, kialakított egzisztenciával semmi kedvem magam mellé beújítani egy olyan pénzéhes, csóró macát, mint az itteni kommentelő nőcskék, akik szerint

- a férfi keressen többet és tartsa el őt, mert jók a nemi szerepek

- de a házimunkát felesben tolják, mert fujj, nem kellenek a nemi szerepek.

Az ilyen nők verik magukat a magyar-esztétika szakos diplomájukra, miközben bérminimumot keresnek valami alibizős, betanított irodai munkával. Élettervük meg annyi, hogy leakasztanak egy pasit, akinek szülnek kettőt, aztán a feszes farmernacit felváltja a szöszös mackónadrág, és óriáss....gget növesztve kacsáznak napi háromszor a boltba pletykálni vagy a barinőhöz tupperware-partit tartani, fennmaradó idejükben meg bőszen posztolgatják, hogy "anyának lenni 24 órás hivatás!!4!"

Kösz, de nem... inkább valaki olyat szeretnék, akinek a világlátása, értékei, társadalmi helyzete hasonló az enyémhez.

2018. dec. 31. 11:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!