Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma miért fontos a párkesresésben ennyire az anyagi helyzet?
Kit erdekelnek a feminacik ?
Azert mert jo dolog az egyenjogusag, attol meg nem kell eldobni magunkat a nemi szerepektol...
Kérdező de 90 százalékban determinalja a foglalkozás az ertelmet.
Vannak kivételek de azért. Iránymutató.
Nem az a baj, hogy számít, hanem az elvárások. Hogy mondjuk a férfiak háromnegyede nem felel meg a nők háromnegyedének anyagi elvárásokban.
Aki nők aztán mit csinálnak? A férfiak maradék egynegyede körül tömörülnek. De az az egynegyednyi férfi meg akkor már hülye lenne elköteleződni, ha azt látja hogy milyen viszonylag sok nőt megkaphat. Aztán a nők sírnak, hogy nem tudják rávenni a megállapodásra, családalapításra azt a viszonylag kevés számú top férfit, akikre csordástul repülnek rá és akik emiatt változatos szexuális életet élhetnek. Szép munka! Hát ebből nemhogy anyagi biztonsága nem lesz a családnak, de család sem lesz.
Ezt a mernok dolgot meg hagyjuk...ferjem is mernok es lattam nehany embert a BME-n, aki inkabb nezett ki csovesnek mint leendo mernoknek.
A masik meg egyik ismerosom...aki vilagga veri h o mernok kozbe meg kerteszmernok. Jahj maaar :D
#4nem minden nő akar szülni . Úgy irod mintha mindeki erre vágyna vagy egy kötelező dolog lenne. (Én sem szeretnék szülni )
Fontos az anyagiak igen de nem a legfontosabb. Mivel én szeretek kapcsolatban külön kasszan lenni olyannal jövök össze aki nem akar le élni
Én sem élősködőm rajta
N
Na mert a nők annyira akarnak együtt felépíteni valamit.
Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!