Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma miért fontos a párkesresésben ennyire az anyagi helyzet?
Ez a természetes szelekció! Amelyik pasi 30 körül nem tud egy anyagi biztonságot nyújtani az csaladalapitasra sem alkalmas. Azaz selejt és nem lesz normal élete .
Ez szomorú de igaz .
L
Mert ez jelkepezi kb, h genetikailag nem vagy hulladek. Kitarto, onbizalommal teli, intelligens, ilyesmi.
Ma ez jelenti azt, h a barlanghoz hozza a mammutot.
Ez igy van jol.
Nezd meg milyen emberek csorok...es nekik milyen csajuk van~v nincs. Meg a masik oldalt :D
Mert akkor még tervezhetőbb volt az élet, legalább is aki akkor volt ott, hogy házasodik, az ebben nőtt fel. Az én szüleim is összedugták a fejüket, hogy ennyi munkával 3 év alatt megvan az önrész, arra egy évvel kész a ház, aztán rá 10 évvel kifut a hitel és az úgy is volt. Most nehezebb ennyire előre számolni, meg próbál mindenki biztosra menni.
32/f
Ennyi erővel a nő aki gazdag pasit keres, mert csóró, az genetikailag selejtes, lúzer szar, mert saját maga nem tudja megteremteni az anyagi biztonságot?
Sztem mindenki maradjon a saját súlycsoportjánál, nem várom el, hogy egy ügyvéd lány egy közmunkással járjon, de akkor a fordítottját se védjünk már annyira ezen az oldalon, amikor a bolti eladó csaj befekszik minden pénzes pasi alá. :D
Egyébként amondó vagyok, hogy amellett, hogy mindenki a saját súlycsoportjánál maradjon, saját magát el tudja tartani. Ne kelljen se a nőnek se a férfinak egy koloncot a nyakára vennie.
Persze. A sulycsoport, ez nagy igazsag!
De a legtobb pasi ezt csak 15 ev utan adja fel, mert addig neki nem kell a CBAs Julcsika. :D aki a masik selejt hozzajuk illoen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!