Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma miért fontos a párkesresésben ennyire az anyagi helyzet?
"Kedves 1-es, az a nő nem selejt aki csak annyit tud felmutatni hogy szétrakta a lábát,mert életképtelen?"
Általában a gyönyörű, feszes testű nőkért bármit megadnának a férfiak, akkor is, ha nem ért el semmit, míg egy életképtelen férfiért nem vetekszenek a nők. Tehát nem, a férfiak nem tartják selejtnek azt a nőt, aki a szépségén kívül nem ért el semmit, és ez nem a nők hibája. Láttál már gyönyörű nőt, aki nem kellett senkinek?
# 32
Mert egy életképtelen, de adonisz testű pasi nem tudja sorra megdugni a sok nagyigényű diplomás nőt, akinek hirtelen már nem is fontos a sok kis hülyeség, amit itt felsorolgat?
# 31
Te ugyan azt akarod, mint az a pszichopata, csak diplomával. Nem tudtam, hogy manapság a diploma feljogosít a gold diggerkedésre. Vagy a diplomás nők már ezt is irigylik a diploma nélküli gold diggerektől, azt hiszik kevesebb joguk van hozzá? :D
"Ma ez jelenti azt, h a barlanghoz hozza a mammutot."
A nő meg nevelte a gyereket és őrizte a tüzet. Ma mi felel meg ennek? Nem dugta meg a környék összes hülyegyereke, és nem volt prostituált, csak egy kicsit ribiskedett, ami manapság már főnyeremény kategória?
#30 igazad van
Magamból indulok ki én nem akarok és nem is fogok senkivel kozoskodni együtt fel építeni valamit mert abból csak a baj van szakítás esetén (mai világban bármi előfordulhat) én egyedül szeretném elérni a saját lakást , egzisztenciát.
Lakásban végképp nem kozoskodom. Nekem az adna biztonsága érzetet hogy tudom hogy az én lakásom csak az én nevem van rajta nem kell felzeni szenvedni szakítás esetén.
Az így járt. Huszonévesen aki csóró az lehet még pénzes .
De alapvetően azért látszik az emberen hogy rátermett e vagy sem.
Kivétel van azért
Gondolom h a szulei ertelmisegiek es nagy esellyel az utod sem selejtes. Azert mert sok jenki film azt sugallja, h az orokos lusta semmirekello lesz, a valosag meg nem ilyen. Igazabol csak gyarapitja a vagyont ezen...
3 evesen maganovi, 18 evesen jo egyetem aztan 23 evesen jo kenyelmes jol kereso allas es boven nem a nullarol indul...
Tapasztalat.
" ha valaki örököl a nagyiéktól egy lakást, meg a szülei vesznek neki egy kocsit, az mivel életképesebb, mint akinek nincs se kocsi, se lakás"
Semennyivel. De abból, ahogy ezekkel bánik szintén teljesen jól lehet látni, hogy milyen a pénzügyi kultúrája. Nem mindegy, hogy kapott egy kocsit apuci anyucitól, aztán széthajtja, tönkreteszi, nem törődik a karbantartással, vagy őszintén értékeli és vigyáz rá. Ugyan ez az örökölt pénz vagy vállalkozás. Nem mindegy, hogy az az első lépése, hogy elveri az összeset státusszimbólumokra, vagy pedig megpróbál valami még jobbat kihozni belőle. A kapott vagy örökölt dolgokhoz való hozzáállás alapján is lehet látni, hogy milyen valaki és mit tud elérni ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!