Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre jobban kezdek kiábrándul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban kezdek kiábrándulni a nőkből. Ki még?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nagy csajozós. 4 barátnőm volt eddig, 30 éves létemre. Ezek komoly kapcsolatok voltak.

A probléma, hogy nincs módom hol ismerkedni. Egy kisebb településen élek, és az sem segít, hogy bár beszédes vagyok, de introvertált. Nyugisabb életet élek, bár mindig találok valami elfoglaltságot. Sportolok, túrázok, kirándulok, olvasok, főzök, fotózok is, régebben írtam, szeretek a természetben kint lenni, satrazni stb. Minden érdekel, bármiben ek tudok mélyedni. Nem önfényezést szeretnék, csak, hogy kis képet kapj rólam.

Szóval marad a net ismerkedésre. Amit az utóbbi időben tapasztalok, az tragikus: közöny, passzivitas, szótlanság. De egy idő után az is elnémul, akivel addig gördülékeny volt a kommunikáció. Mintha senki nem venné komolyan az ismerkedést és hiába szeretném én komolyan venni, a nők egyszerűen beletojnak az egészbe egy idő után, vagy rögtön az elején.

Egyedül élek, van kocsim, fix állásom is, ahogy írtam, alakítgatom az életemet, de még ez sem elég, hogy felkeltsem valaki figyelmét. Ez megy már jó ideje. A neten volt már többször, hogy fotó alapján élből kiszórtak. Arra gondolok, hogy egyszerűen ronda férfi vagyok, hiába 190 cm, jó kiállású, sportot űző, bár igaz, nem izmos, kidolgozott.

Mi lehet a baj?

2018. dec. 25. 18:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Jóban kell lenni a csajokkal, mert az összes nuni náluk van :D
2018. dec. 26. 00:37
 42/44 anonim ***** válasza:

Nem csak azért. Hanem, mert az Y kromoszóma hanyatlik. Még néhány évszázad és végleg degradálódni fog. Már most is szembeötlő jelei vannak, hogy mennyire gyorsan bomlik darabjaira az Y gén, azaz a férfiak, vagy mint a férfi-princípiumok mennyire gyors ütemben kezdenek erodálódni. A feminizmus fénysebességgel terjed. Gondoljunk csak bele, eddig évszázezredekig férfi patriarchális uralom volt, ennyi idő alatt a nőkben folyamatosan kumulálódott a férfiak ellen érzett ellenszenv és bosszúvágy, ez mint egy ketyegő bomba ott lankad bennük. Higgyétek el nekem, ez a bomba már a végét járja és már most érezhetően elkezdenek manifesztálódni a dolgok.

Nem sok kell és az X kromoszóma egyértelműen bizonyítani fogja felsőbbrendűségét és át fogja venni a hatalmat. Kőkemény nőuralom lesz itt néhány évszázadon belül. A kicsit is gyanús hímet egyből ki lesznek mind irtva.

Na ezért kell inkább jóba lenni a nőkkel. (Többek közt) ezért próbálok én is dominákkal ismerkedni, hogy szoktassam magam a jövőre.

2018. dec. 26. 01:11
 43/44 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanennyi vagyok én is pontosan ugyanezzel a problémával. Tanácsot igazán nem tudok adni de vigasztaljon az hogy jobb egyedül mint egy olyan valakivel aki semmibe sem vesz. Mindig jön hogy mert értsd meg hogy most ezért nem meg azért nem azt közbe mással jön össze. A nők rettentő szívtelenek sose várd hogy majd azok észrevesznek. Én sem vagyok egy gnóm van rendese megélhetésem de nem vagyok gazadag ez konkrétan nem elég. Közbe minden második pár férfi tagjára akik velem szembe jönnek az utcán rá se bírok nézni olyan csúnya azt ott tipeg a nőci mellette akkor hogy van ez kérem? Sajnos én is akárhogy probáltam nem foglalkoznak az emberrel lehetek én akármilyen rendes
2018. dec. 26. 05:44
 44/44 anonim ***** válasza:
Itt próbálkozol? Ez vicces. Itt nem fogsz senkit találni. Vannak itt is normális emberek, de ne feledd, ez nem párkereső oldal, egy csomóan már foglaltak, de ha nem is, egyáltalán nem biztos hogy keresnek párt. Próbálkozz rendes társkeresőn, adj neki egy esélyt. Az a baj, hogy az életeben kéne próbálkozni, látod neked is sikerült négyszer, de tudom hogy a helyzet nem ilyen egyszerű. Mégis azt mondanám, ne abból indulj ki mint ami itt van.
2018. dec. 26. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!