Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek kiábrándulni?
Figyelt kérdés
Ahhoz képest hogy friss a dolog,annál inkább kiábrándítanak kisebb dolgok.Szeretői viszony, igen,ami nagyon unalmas,meg ugyanaz mindenkinek.Nekem első,de tisztában voltam eddig mindennel,csak az érzelmi részével nem.Most azt érzem,ez nem nekem való.be akarom fejezni,mielőtt történik valami mélyebb.Kellene egy frappáns befejező üzenet arra,amit ő írt legutoljára,hogy majd csak délelőtt írjak neki,mert akkor dolgozik a felesége.
A legfrappánsabb az lett volna, hogy bele sem mész egy ilyen viszonyba. De nem vagyunk egyformák, van akinek ezt bírja a gyomra. De ebben az esetben el kell bírnod a kellemetlen részt is...
2017. nov. 3. 11:28
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy egy idő után a szeretőben hiányérzet ébred. Az nem tud egy embert teljesen kielégíteni, Damoklész kardjaként lebeg a bizonytalanság az egész viszony felett. Az embernek pedig alapvető tulajdonsága, hogy szeretünk biztosra menni.
2017. nov. 3. 11:33
3/12 anonim válasza:
Nekem nem volt unalmas egy viszonyom sem. Tudtad hogy van felesége vagy nem?Akkor most mit csodálkozol hogy nem akarja hogy lebuktasd?
2017. nov. 3. 11:36
4/12 anonim válasza:
Nem kell frappánskodni, tudtad hogy felesége van, mit játszod a sértődöttet? Nőj fel és közöld vele határozottan, hogy vége és többet ne keressen! Remélhetőleg tanulsz belőle és többet nem mész bele ilyen dologba.
2017. nov. 3. 11:42
5/12 anonim válasza:
Semmi valasz. Tiltás mindenhonnan. Maximum egy "vége" üzenet.
Ne megy bele diskurzusba mert úgyis meggyőz a dumajával.
2017. nov. 3. 11:43
6/12 anonim válasza:
Én nem ítéllek el, mert nem olyan rég hasonló helyzetben voltam. Sajnos naiv módon elhittem minden szavát (és, hogy mennyire rossz a kapcsolata).
Az én tanácsom: ne akarj semmi frappáns befejezést adni a dolgoknak. Írd meg, hogy neked ez így nem felel meg, szeretnél teljes értékű társ lenni, ezért itt és most befejezed. Aztán tiltás/törlés minden felületről.
2017. nov. 3. 11:57
7/12 anonim válasza:
Tiltás és törlés mindenhonnan? Meg nem kell magyarázkodni neki? Azért röhejes a mai nők gerince. Pontosan tudtátok a játékszabályokat amikor belementetek, aztán most hogy mégsem bírja a gyomrotok, szó nélkül lelépnétek, minden felelősséget a pasi nyakába varrva. Gyengébbik nem...
2017. nov. 3. 12:59
8/12 anonim válasza:
Első vagyok újra.
7-es, miért beszélsz többesszámban? Nem minden nő megy bele viszonyba egy nős férfival.
2017. nov. 3. 13:04
9/12 anonim válasza:
Én például vállaltam a felelősséget. Megbeszéltem vele. Pontosítok: akartam, csak ő nem hagyta. Amikor azzal lépett le, hogy megkérte a lány, soha többet ne beszéljen velem, akkor mégis mit tehettem volna? A barátnőtől is bocsánatot kértem, holott nem egyedül én voltam a hibás.
Úgy hogy ne általánosíts kérlek, kedves hetes.
Üdv, a 6-os.
2017. nov. 3. 13:08
10/12 anonim válasza:
9: Erősen félreérted, neked nem a barátnőjével hanem vele volt "szerződésed", az az ő sara, amit te kezdetben elfogadtál. Azt sem értem, minek kellett letiltanod, ha amúgy ő lépett le és nem állt veled szóba? Zavaros ez így. De nem én általánosítok, ez volt a konkrét javaslatotok: szó nélkül/szűkszavúan kilépni a dologból ha már nektek terhessé válik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!