Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre jobban kezdek kiábrándul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban kezdek kiábrándulni a nőkből. Ki még?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nagy csajozós. 4 barátnőm volt eddig, 30 éves létemre. Ezek komoly kapcsolatok voltak.

A probléma, hogy nincs módom hol ismerkedni. Egy kisebb településen élek, és az sem segít, hogy bár beszédes vagyok, de introvertált. Nyugisabb életet élek, bár mindig találok valami elfoglaltságot. Sportolok, túrázok, kirándulok, olvasok, főzök, fotózok is, régebben írtam, szeretek a természetben kint lenni, satrazni stb. Minden érdekel, bármiben ek tudok mélyedni. Nem önfényezést szeretnék, csak, hogy kis képet kapj rólam.

Szóval marad a net ismerkedésre. Amit az utóbbi időben tapasztalok, az tragikus: közöny, passzivitas, szótlanság. De egy idő után az is elnémul, akivel addig gördülékeny volt a kommunikáció. Mintha senki nem venné komolyan az ismerkedést és hiába szeretném én komolyan venni, a nők egyszerűen beletojnak az egészbe egy idő után, vagy rögtön az elején.

Egyedül élek, van kocsim, fix állásom is, ahogy írtam, alakítgatom az életemet, de még ez sem elég, hogy felkeltsem valaki figyelmét. Ez megy már jó ideje. A neten volt már többször, hogy fotó alapján élből kiszórtak. Arra gondolok, hogy egyszerűen ronda férfi vagyok, hiába 190 cm, jó kiállású, sportot űző, bár igaz, nem izmos, kidolgozott.

Mi lehet a baj?

2018. dec. 25. 18:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
26L kár, hogy csak a szent dumálok köré bújtak. Közben meg hadjuk miket műveltek velünk.
2018. dec. 25. 19:51
 32/44 anonim ***** válasza:
94%

XD sosem muveltem semmi rosszat egy sraccal se, en voltam a szenvedo alany mindig.

Nem muszaj elhinned, te dolgod.

2018. dec. 25. 19:53
 33/44 A kérdező kommentje:
Nyugi. Karácsony van, ne hadakozzatok. 26L, mit művelunk veletek? Lehet, hogy normális férfiakkal kéne ismerkedned.
2018. dec. 25. 20:01
 34/44 anonim ***** válasza:
Milyen fórumokon próbálkozol?
2018. dec. 25. 20:06
 35/44 A kérdező kommentje:
Itt próbálkoztam zömében.
2018. dec. 25. 20:07
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemesebb lenne a hobbiddal kapcsolatos fórumokon próbálkozni, nem?
2018. dec. 25. 20:08
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg normalis nokkel.
2018. dec. 25. 20:09
 38/44 A kérdező kommentje:
36: igazad van. Megtettem már ezt is, de passzivitas mindenhol. Nem értem. A hobbijaim többnyire magányos hobbik, kivéve a teljesítménytúràzást, bár oda sem olyan sűrűn járok, illetve mindig kiderült, hogy foglaltak. 😄
2018. dec. 25. 20:11
 39/44 anonim ***** válasza:
31%
Bírom ezt a normális nő normális férfi dumát aztán meg ha élőben találkozik velük az ember kiderül hogy köszönőviszonyban sincsenek a normálissal...
2018. dec. 25. 20:16
 40/44 anonim ***** válasza:
94%

57%

"Figyelj én 24 évesen megtanultam, minden nő a népszerűségre hajt a nagy dákóra és a pénzre."

Anyud is?

"6L kár, hogy csak a szent dumálok köré bújtak. Közben meg hadjuk miket műveltek velünk." Tehát már látatlanba belekötsz egy nőbe, sértetten, általánosítva, csak mert neked van egy rossz elképzelésed. Nagyon kedves ember lehetsz...:/

Nekem rengeteg rossz tapasztalatom van fiúkkal, nem párkapcsolati, hanem mert kipécéztek, megvertek, még akkor is amikor sírtam, vagy simán részeg horda férfiasnak tartotta, hogy világos nappal belém kössön-ez nem egyszer fordult elő, mégsem gyűlölöm a férfiakat.

2018. dec. 25. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!