Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre jobban kezdek kiábrándul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban kezdek kiábrándulni a nőkből. Ki még?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nagy csajozós. 4 barátnőm volt eddig, 30 éves létemre. Ezek komoly kapcsolatok voltak.

A probléma, hogy nincs módom hol ismerkedni. Egy kisebb településen élek, és az sem segít, hogy bár beszédes vagyok, de introvertált. Nyugisabb életet élek, bár mindig találok valami elfoglaltságot. Sportolok, túrázok, kirándulok, olvasok, főzök, fotózok is, régebben írtam, szeretek a természetben kint lenni, satrazni stb. Minden érdekel, bármiben ek tudok mélyedni. Nem önfényezést szeretnék, csak, hogy kis képet kapj rólam.

Szóval marad a net ismerkedésre. Amit az utóbbi időben tapasztalok, az tragikus: közöny, passzivitas, szótlanság. De egy idő után az is elnémul, akivel addig gördülékeny volt a kommunikáció. Mintha senki nem venné komolyan az ismerkedést és hiába szeretném én komolyan venni, a nők egyszerűen beletojnak az egészbe egy idő után, vagy rögtön az elején.

Egyedül élek, van kocsim, fix állásom is, ahogy írtam, alakítgatom az életemet, de még ez sem elég, hogy felkeltsem valaki figyelmét. Ez megy már jó ideje. A neten volt már többször, hogy fotó alapján élből kiszórtak. Arra gondolok, hogy egyszerűen ronda férfi vagyok, hiába 190 cm, jó kiállású, sportot űző, bár igaz, nem izmos, kidolgozott.

Mi lehet a baj?

2018. dec. 25. 18:49
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon el lehettek keseredve, nekem a penz sosem szamitott,azon kivul,hogy ne nekem kelljen eltartani a pasit..

A penisz merete meg meg annyira se.. sajnalom,hogy ilyen tapasztalataitok vannak.

26l

2018. dec. 25. 19:32
 22/44 anonim ***** válasza:
94%
Ami azt illeti, én nem a nőkből ábrándultam ki, hanem az egész emberiségből. Magából az emberi fajból ábrándultam már ki.
 23/44 A kérdező kommentje:
20: értelek. Nem vagyok pénzes, de tisztességesen élek, barmit meg tudok venni, amire szükségem van. A szexben az eddigi barátnőim szerint isteni vagyok (a jó szexhez a nő is kell, nem csak én), de ez mind hiába, nem kapok sehol sem pozitív visszajelzést, pl. mosolyt az utcán, vagy bármi ehhez hasonlót. Szóval fogalmam sincs, mi a baj.
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, négy komoly kapcsolatod volt eddig. Velük hol ismerkedtél meg és miért lett vége?
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
A netes ismerkedés nem a legjobb felület. Ez még nem induk arra, hogy kiábrándulj a nőkből.
2018. dec. 25. 19:34
 26/44 A kérdező kommentje:
24: egyetemen ismerkedtem meg velük, az egyikkel pedig egy nyári retro fesztiválon már diplomázás után. Ők mind idősebbek voltak nálam pár évvel. A retro fesztiválos barátnőmet leszámítva a többi nem direkt megszólításból alakult ki, hanem élethelyzetből. Az első barátnőm tanított engem az egyetemen, gyakorlatot tartott nekem.
2018. dec. 25. 19:36
 27/44 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az első baratnőmet egyetemen ismertem meg, a 2. 3. egyetemi időszak alatt, de neten. A 4. Pedig a retros.
2018. dec. 25. 19:38
 28/44 anonim ***** válasza:
2%
Manapság nem éri meg a párkapcsolat,jobb ha időközönként elmész egy prostihoz.Az legalább őszinte,nem ver át.
2018. dec. 25. 19:40
 29/44 A kérdező kommentje:
24: mások voltak az elképzeléseik, ezért lett vége. Az első nagy karriert akart az egyetemen, így háttérbe szorultam. A másodikkal eleve ki sem alakult olyan lángoló szerelem, de szerettük egymást. A harmadik detto. A negyedik 10 évvel volt idősebb, 25 voltam, ő 35 és már gyereket akart, én meg még nem.
2018. dec. 25. 19:41
 30/44 anonim ***** válasza:
29%
Marad a klasszikus , - de undorító - , módszer , lenyúlni más nőjét , feleségét , erre kiváló eszköz az a rohadt szemét facebook , ami már jó pár ember életét , kapcsolatát tönkretette..
2018. dec. 25. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!