Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki "képtelen" érezni?

Figyelt kérdés

Hogy semmilyen érzelmet nem tud megélni: öröm, bánat, szeretet, csalódottság, kiábrándulás, stb... Az egy dolog, hogy soha, semmi jelét nem mutatja, hogy bármi is megérintené - de ez belül is így van nála. Mintha minden lepattanna róla, bármi történik vele, pikk-pakk továbblép és ennyi. Olyan, mint egy robot, ugyanazt a faarcot látod rajta mindig, nincs nevetés, nincs letargia, csak a teljes közöny mindig.

Szerintetek létezhet ilyen ember? Akit a mai világ ennyire megedzett, hogy már érezni is totál képtelen?

2018. dec. 25. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem elkerülő stratégia, hidd el. Igazából az élet nevelt így már 10 éves korom óta, és nem bántam meg.

Valóban nem vagyok barátkozós, introvertált ember vagyok (annak is egy bizonyos fajtája) így igazán jól magam csak azokkal az emberekkel érzem jól akik átestek egy rostán.

Igazából nem mondom azt hogy boldogtalanabb lennék mint az emberek többsége:) Olvasok, edzek, képzem magam, önismeretet szerzek.

Persze nem is kell, segíteni csak azokon lehet akik kérik, ezt is meg kell tanulni, ettől függetlenül egy jó beszélgetésnek sosem vagyok ellenére:)

Viszont kellemes ünnepeket:)

2018. dec. 25. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyen embereket és legbelül pont ők a legérzelmesebbek, csak elrejtik a világ elől, mert nagyon sokat csalódtak már. Kívülálló számára érzelemmentes, rideg embereknek látszanak, de aki jól ismeri őket, az tudja, hogy valójában nagyon jószívűek.

A pszichopaták nem ilyenek, azok folyamatosan benyalnak mindenkinek, és megjátsszák, hogy ők milyen kedves jótét lelkek, hogy mások bizalmába férkőzzenek és így felhasználják őket a saját céljaik elérésére, aztán szemrebbenés nélkül átgázolnak mindenkin.

2018. dec. 25. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy ilyen lányt. Általános iskolában osztálytársak voltunk. Már akkor is nagyon önző, gonosz volt. Mindenkit kihasznált semmi érzelem nem látszott az arcán pedig kicsi volt, és közben mindenkit manipulált. A tanárok előtt egy okos kedves lányt mutatott. Persze rengeteg ilyen ember van aki gonoszkodik, de rajtam kívűl többen is érezték, hogy valami igen nincs rendben vele. A szülei pedig kedves rendes emberek akik anyagilag is nagyon jól élnek, szóval semmi hiánya nem volt. Azóta eltelt rengeteg idő nem tartom vele a kapcsolatot, de hallottam róla igen csúnya dolgokat.. Nagyon gerinctelen dolgokat tett és nem is bánja. Szóval igen létezik ilyen ember.
2018. dec. 25. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak INTJ
2018. dec. 25. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Valami hasonló vagyok. Például, szüleim meghaltak, egy könny nem jött. Le volt tudva, hogy aki megszületik, az meghal.

Munkámból kifolyólag, volt, hogy feldaraboltam embert. Türelmesen megvártam még össze gereblyézik. Utána nyugodtan végig aludtam az éjszakát. Volt, hogy olyat tettem, amiért simán felakaszthattak volna. Meg is igérték megteszik. Ez sem zavart. Magam módján szeretem a párom. Egyszer mondta, hogy elhagy. A reakcióm az volt, hogy vettem elő a bőröndöket és raktam bele közömbösen a ruháit. Lehetne az ilyen dolgaim estig sorolni.

2018. dec. 25. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:

A pszichopatáknak jók a szociális készségeik, megnyerő, elbűvölő emberek, kiterjedt kapcsolati rendszerrel.

Akiket te írsz zárkózott emberek, akiket a sok csalódás alakított ilyenné.

2018. dec. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!