Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki képtelen párkapcsolatban 'létezni'? (egy egész életen át)
Úgy értem, van olyan ember akinek a ''sorsa is úgy van megírva'' hogy egyedülálló lesz amíg meg nem hal?
A kérdés tárgyának egy átlagembert vegyünk. Aki teljesen egészséges, lelkileg-testileg kiegyensúlyozott. (Tehát feltétezzük azt, hogy mindene meglenne hozzá, hogy párkapcsolata legyen, és még az idejében is beleférne, mert pl nem egy karriersita stb). Tehát ha a minimumfeltételek fennállnak ezeken túl.. ?
Olyan, hogy teljesen egészséges legyen valaki olyan ma már nincs, hisz mindenki sérült valamilyen szinten (pl.: válások, szakítások által).
Vannak olyan emberek, akiknek a sorsa szerint nem lehet senkijük sem...:( De ezt sors nélkül is érzik, tudják.
Nekem ambivalens érzéseim vannak a párkapcsolatot illetően. Ha megtetszik valaki, tuti, hogy az orrom előtt összejön valaki mással. Emiatt már elég sok szerelmi bánatom volt. Amikor viszont párkapcsolatban voltam, hiányzott a szabadság. Most egyedül vagyok, és űr van a szívem helyén, mert akit szerettem, összejött mással (sokadik ilyen alkalom). De őszintén szólva nem tudom, hogy ha velem lenne, az valóban jó lenne-e. Lehet, hogy jobb így. Jobb egyedül.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!