Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénz kell egy baratnőhöz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénz kell egy baratnőhöz?

Figyelt kérdés

Szarul nézek ki!

25/F

2018. dec. 24. 12:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

10-es. Hát mindenki ilyet szeretne. Vékony, 75/C-s cicik, hosszú haj, szép arc, titkárnős szemüveg. Legyen cicás, legyen vadmacska az ágyban, bevállalós, vicces, de az mellett házias. Fejlett IQ-EQ-SQ. Bombázó testalkat, divatos öltözködés.

Kérj ilyet a Jézuskától, ha már a Télapó nem hozott.

2018. dec. 24. 13:04
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
#11: a magad nevében Télapóskodj. Nekem tök átlag kinézetű lányok szoktak tetszeni. Tudod, a jó külső csak a csomagolás. Mit ér, ha egy rothadó alma van becsomagolva? 🙂
2018. dec. 24. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
A tök átlag... a nőknek is a tök átlagos, de normális férfiak tetszenek! Na, hát akkor nincs is gond emberek! Innentől kezdve mindenki boldog! :)
2018. dec. 24. 13:21
 14/23 anonim ***** válasza:

Attól függ h milyen nőről beszélünk. Pl van volt osztálytársam 30 éves 8 osztálya van. Elhízott, életében nem dolgozott.

Na neki kb fizesd a kaját + néha ide oda elmentek = tartsd el.

De ha egy jobb nő kell, oda mélyebb zseb is.

Kb mint egy árucikknél. Vehetsz egy Laptopot 80 ezerér is. laptopnak laptop lesz csak egy rakás szar.

Meg vehetsz 200-ér ami már azért átlagban jó. V 1 M+-ér. A csaj kb ugyanez.

2018. dec. 24. 13:35
 15/23 anonim ***** válasza:

14-es. Egyetértek. Minél jobb a nő, az annyival többe is fog neked kerülni. Ezért nem is értem, miért próbálkoznak be jó nőknél a lúzerek. Mondjuk tudom, mert buták és sötétek mint az éjszaka.

Vegyél egy luxusautót és tarts fent. Ugyanaz van a nőknél is, ráadásul ott még nekik is van beleszólásuk.

2018. dec. 24. 13:42
 16/23 anonim válasza:
46%

15.-nek.

Igen ez így van!

De nem a GYIK-en válaszoló lányoknak! Itt minden lány 4 diplomás és 7 éves korától önfenntartó. Nekik SEMMIT nem számít a pasi pénze, és ha van igazi szerelem, akkor az sem baj, ha a pasi hajléktalan, ex-sittes. :)

2018. dec. 24. 13:57
 17/23 anonim ***** válasza:

V elmész egy Iszlám országba és az apját győzöd meg.

Meg asszem India is pont ilyen.

2018. dec. 24. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Tudom! :) Az itteni nők jóságosak, tündériek, érzékiek, jól néznek ki, igazságosak, műveltek, iszonyatosan jó munkahelyük van, önfenntartók, a társadalmi státuszuk az eget veri. Nekik van férjük/barátjuk, akik ugyanolyanok csak férfibe. Szóval az itteni "pasik" a sáros nyomukba nem léphetnek semmilyen téren. Bocsánat, azok a szuper nők akik meg egyedülállók, nekik meg csak egy átlagos keresetű, kinézetű férfi kellene, de hát amilyen csúnya és buta ez a férfitársadalom, ilyet bizony nem találnak.

Nekem ez már egy kabaré, főleg amikor jönnek azzal, hogy a "férfiak mindent megkapnak otthon, töménytelen mennyiségű és extra minőségű szexet, ellátást, kiszolgálást, viszont félrejárnak a bitangok".

Bakker, nekem már kedvem sincs az ilyenekhez hozzászólni. Pont ezért van ennyi pincsikutya meg magányos férfi, mert annyira a kedvükbe járnak a nők. A hiba ott van a képletbe, hogy tényleg vannak elkényeztetett férfiak, de ők az alfák. Előttük minden nő térdre rogyik, minden nő ilyenről álmodozik. Hát persze hogy az ilyen pasikák ezt a kínálatot szépen ki is használják.

Innen üzenem a 82%-os extrém okos nőnek, hogy tessék lefogyni, tessék jól kinézni, és akkor talán labdába tud rúgni hasonló pasiknál. Addig meg éljen a gyk.

2018. dec. 24. 14:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Linkelj egy csajt éa kikalkulálok beked egy induló tőkét illetve egy havi fix és ehy havi változóköltséget hozzá.
2018. dec. 24. 15:15
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
Amikor összejöttem a barátnőmmel, olyan szegények voltunk, hogy diót pucoltunk, és azt adtuk el, hogy tudjunk mit enni. Most 5 évvel később nettó 1 millió fölött hozok haza, és nem változott emiatt a kapcsolatunk. Nyilván így kényelmesebb, de nem ezen múlt, hogy lett-e barátnőm, vagy nem,
2018. dec. 24. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!