Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen férfiak! Ti bánjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen férfiak! Ti bánjátok a felesleges udvarlásokra fordított időtöket?

Figyelt kérdés

2018. dec. 18. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem, hiszen akkor mondhatnám, hogy mamlasz voltam, sült galambot vártam, meg amit még szoktak mondani ránk. Így viszont megnyugodhatok, hogy ha nem is mindent tettem meg, de azért próbálkoztam. Sok tapasztalatot szereztem, mást nem nagyon. Ennyire futotta.
2018. dec. 18. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Kicsit.
2018. dec. 18. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan van kapcsolatom, de a negatív tapasztalat is tapasztalat és úgy gondolom, hogy a tapasztalat érték. Meg különben is. Mi alapján mérlegelnénk akkor?

32/f

2018. dec. 18. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem sikertelen vagyok, hanem csak nincs szerencsém, mert a legtöbb szingli nő rém ostoba. Aki meg nem az, az foglalt évek óta. Állandóan ilyenekbe botlok. Voltak már barátnőim.
2018. dec. 18. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak azt, ahol a másik fél nem is vett komolyan, és nem adta meg a kellő tiszteletet. Ezt előre nem lehet látni, de ha észreveszem, hogy ez a helyzet, akkor abbahagyom.

Ha úgy lenne, hogy normálisan ismerkednénk, és egy idő után rájönnénk, hogy nem egymást keressük, és ezt korrekten megbeszéljük, azzal semmi probléma.

2018. dec. 18. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon bánom így utólag visszagondolva,mert nem jutottam semmivel sem előrébb igazából, és nagyon sok időt és energiát, illetve pénzt fordítottam rá. Amit másra is fordíthattam volna...

27/F

2018. dec. 18. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem bánok soha semmit, csak azt amit nem tettem meg...
2018. dec. 19. 01:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Én igen, sok időm maradt volna másrá,és sok csalódást kerülhettem volna el!
2018. dec. 19. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel CSAK felesleges udvarlásban volt eddig részem, így hatványozottan is bánom, hogy azt az időt nem a hobbimra vagy csak a pihenésre fordítottam. Meg hát eddig úgy 50 ezer forintom ment el randizgatásra, ami is úgy 3 tanknyi benzin. 3 tanknyi benzinből meg napokig tudnék autózgatni céltalanul, ami már tízszer hasznosabb, mint pofára esni és hetekig mély depresszióba zuhanni.
2018. dec. 19. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, minden percét.
2018. dec. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!