Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénz kell egy baratnőhöz?
Figyelt kérdés
Szarul nézek ki!
25/F
2018. dec. 24. 12:19
1/23 anonim válasza:
Magyarországon egyik lottó sem fizet annyit, hogy barátnőt szerezz. De ne ma kinézet miatt :D
3/23 anonim válasza:
0. Én se vagyok egy adonisz, de mindig találkoztam olyan csajjal akinek bejöttem. A férfiak akik azt hiszik, hogy nem jönnek be senkinek csak nem látják a jeleket, vagy azért mert nem veszik észre, vagy azért mert észreveszik, csak nem tetszik a csaj és nem akarják tudomásul venni azokat.
4/23 anonim válasza:
Attól függ, milyen barátnőt szeretnél. Van olyan nő, akinek kb. a világ minden pénze sem elég, mert magát akarja kitartani a pasival, és a Gucci táska, karibi nyaralás a beugró. Megint más lány teljesen normálisan áll hozzá a kapcsolathoz, és ismerkedésnél elég, ha nem vele akarod kifizettetni az első randit meg későbbi programokon a többit, és mondjuk legyen pénzed havi 1x elmenni moziba/szórakozni, ha meg komolyra fordul, a lényeg az, hogy ne tartasd magad ki vele, ne verd el az összes fiztetésedet hülyeségekre, hanem lehessen veled egy háztartást fenntartani, ill. ne várd el, hogy úgy nézzen ki a saját nem milliós fizujából, mint a Kardashian-csajok vagy Gigi Hadid. Persze nyilván kevesebből tudsz válogatni, ha nem nézel ki jól, ez tény és való, és küzdelmesebb keresgélés lesz.
5/23 anonim válasza:
Annyi, hogy legyen hol laknod.
Tudj fizetni egy mozit vagy ebédet.
Tudj venni egy új, normális ruhát, cipőt.
El tudjatok menni nyaralni.
Aztán más kérdés, hogy az adott lánynak ezekből milyen szint kell.
Ferrari + luxus villa + Bali sziget. VAGY Suzuki + panel albérlet + Balaton.
Persze a minőségi punci SOK pénzbe kerül! EZ TÉNY!
6/23 anonim válasza:
Kellemes Ünnepeket!
Üdvözlettel: A Mastercard csapata
7/23 anonim válasza:
Nettó 3kilo alatt ne reménykedj 295nél még marad a matyizás;
8/23 anonim válasza:
Cca: 10-15k, ekkor viszont biztos a happy end :D Viccet félretéve egy nyerő személyiséggel, humorral, magabiztossággal már nagy előnnyel indulsz, ha csajoznál.
10/23 anonim válasza:
Visszafogott, csendes, de attól még cuki, aranyos, helyes barátnőt válassz. Rájuk nem kell sokat költeni.
Oké, hogy szarul nézel ki, de milyen a személyiséged? Legalább vicces, jó dumás, tökös, magabiztos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!