Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőre sokan nyomulnak, akkor te is nyomulsz, vagy inkább hagyod a fenébe?
Tegyük fel, hogy bekerülsz egy új társaságba, ahol sok nő van.
Van köztük egy, aki teljesen az ideálod kinézetre, arc, testalkat, hajszín, és úgy látod, hogy viselkedésre is bejönne. Viszont a helyzet az, hogy mindenki őrá nyomul.
Van a társaságban egy másik csaj is, aki nem az ideálod, de nem csúnya, kedves, őneki viszont tutira tetszel, adja a jeleket, keresi a társaságod, és még a számod is elkéri.
Mit csinálsz?
1, Megpróbálsz te is az ideálodnál nyomulni, és domborítani valamit, hogy a több esélyed legyen a többieknél.
2, Hagyod a fenébe az ideált, mert úgy gondolod, hogy túl sokan nyomulnak rá, kisebb a valószínűsége, hogy kiválaszt, és megadod a számod a másik csajnak, mikor kéri.
nem nyomulok normális vagyok, megpróbálom én befűzni, de ha látom, hogy nem kölcsönös a dolog hagyom
attól, mert 20 pasi akarja még nem biztos, hogy őket akarja, vagy egyáltalán van e olyan a 20-ban akit akarna
ha meg engem sem akar, akkor legalább kiderül és keresek mást
ha meg összejön, akkor nyertem :)
voltam már ilyen helyzetben tini koromban, a suli legjobb csajával, ott én nyertem :)
Azzal próbálok összejönni aki tetszik, addig amíg van értelme, egy ponton túl nem erőltetem.
Utána viszont csak azért nem jövök össze a másikkal, hogy valaki legyen, csak azzal akihez vonzódok is.
A 2-est választanám.Némi csavarral a stratégiában:)
Egy csajra,akire mindenki nyomul,eleve fölösleges nyomulni.De pont ez az,ami miatt még össze is jöhet.A sok papucs nyalja a valagát,azzal nem fogok feltűnni neki,ha én is ugyanezt csinálom.Ha meg mégsem jön össze,akkor ott van a másik,akit biztosan érdeklek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!