Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőre sokan nyomulnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőre sokan nyomulnak, akkor te is nyomulsz, vagy inkább hagyod a fenébe?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy bekerülsz egy új társaságba, ahol sok nő van.

Van köztük egy, aki teljesen az ideálod kinézetre, arc, testalkat, hajszín, és úgy látod, hogy viselkedésre is bejönne. Viszont a helyzet az, hogy mindenki őrá nyomul.

Van a társaságban egy másik csaj is, aki nem az ideálod, de nem csúnya, kedves, őneki viszont tutira tetszel, adja a jeleket, keresi a társaságod, és még a számod is elkéri.

Mit csinálsz?

1, Megpróbálsz te is az ideálodnál nyomulni, és domborítani valamit, hogy a több esélyed legyen a többieknél.

2, Hagyod a fenébe az ideált, mert úgy gondolod, hogy túl sokan nyomulnak rá, kisebb a valószínűsége, hogy kiválaszt, és megadod a számod a másik csajnak, mikor kéri.

2018. dec. 24. 02:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

nem nyomulok normális vagyok, megpróbálom én befűzni, de ha látom, hogy nem kölcsönös a dolog hagyom

attól, mert 20 pasi akarja még nem biztos, hogy őket akarja, vagy egyáltalán van e olyan a 20-ban akit akarna

ha meg engem sem akar, akkor legalább kiderül és keresek mást

ha meg összejön, akkor nyertem :)

voltam már ilyen helyzetben tini koromban, a suli legjobb csajával, ott én nyertem :)

2018. dec. 24. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azzal próbálok összejönni aki tetszik, addig amíg van értelme, egy ponton túl nem erőltetem.

Utána viszont csak azért nem jövök össze a másikkal, hogy valaki legyen, csak azzal akihez vonzódok is.

2018. dec. 24. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát én biztos nem állnék sorba egyikért se. Főleg így, hogy többen is a nyakába lihegnek.
2018. dec. 24. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Hagyom a fenébe.
2018. dec. 24. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:

A 2-est választanám.Némi csavarral a stratégiában:)

Egy csajra,akire mindenki nyomul,eleve fölösleges nyomulni.De pont ez az,ami miatt még össze is jöhet.A sok papucs nyalja a valagát,azzal nem fogok feltűnni neki,ha én is ugyanezt csinálom.Ha meg mégsem jön össze,akkor ott van a másik,akit biztosan érdeklek.

2018. dec. 25. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
3. Hagyod a fenébe a két nőt, és bepucsítasz Armandónak.
2018. dec. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!